Tineti cont de reputatia dezvoltatorului imobiliar atunci cand cumparati o locuinta noua!

28-05-2014 / Blog rezidential

Tineti cont de reputatia dezvoltatorului imobiliar atunci cand cumparati o locuinta noua!Doar 6% dintre români ţin cont de reputaţia dezvoltatorului imobiliar atunci când îşi cumpără o casă sau un apartament nou. Studiul grupului de marketing şi cercetare de piaţă El Qual, la Târgul Naţional Imobiliar din mai 2014 a arătat acest lucru îngrijorător. Reputaţia unui dezvoltator imobiliar este foarte importantă. Află mai jos care sunt motivele.

 

Românii preferă să se orienteze la alegerea unei locuinţe noi în funcţie de reputaţia zonei, apropierea de mijloacele de transport în comun, apropierea de zone verzi şi în funcţie de preţ. Reputaţia dezvoltatorului imobiliar este, de cele mai multe ori, trecută cu vederea. Iată de ce acesta este un lucru negativ:

 

1. Renumele dezvoltatorului imobiliar este un semn al succesului şi o garanţie a calităţii


Cu cât dezvoltatorul imobiliar are mai multe proiecte realizate şi este cunoscut pe piaţă, cu atât avem un semn clar al succesului sau şi o garanţie a calităţii. Recomandăm să cercetaţi în amănunt ce spun cumpărătorii apartamentelor sau caselor construite de către un dezvoltator imobiliar, site-ul acestuia şi referinţele disponibile. Astfel, veţi avea o imagine de ansamblu asupra calităţii sale.


2. Dezvoltatorul imobiliar cunoscut se diferenţiază de țepari


Într-o perioada în care românii sunt păcăliţi cu construcţii ieftine, la calitate îndoielnică, este important să verificaţi renumele dezvoltatorului imobiliar de la care doriţi să cumpăraţi locuinţa. Stabiliţi o vizionare, încercaţi să aflaţi mai multe despre acesta. Doar aşa va puteţi da seama dacă încearcă să va păcălească sau nu cu ofertele de case sau apartamente din blocuri noi.


3. Un dezvoltator imobiliar care se respectă va menţine o relaţie strânsă cu clienţii

 

Sigur, sunt foarte importante serviciile pre-vânzare, însă şi serviciile post-vânzare contează enorm. Un dezvoltator imobiliar care se respectă va şti cum să-şi țină clienţii aproape şi să-i ajute de fiecare dată când au nevoie.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.