TIOR

DEZVOLTATORI IMOBILIARI

Aici gasesti lista de dezvoltatori imobiliari din Romania ale caror proiecte sunt promovate pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Te punem in legatura directa cu toti acesti dezvoltatori imobiliari sau cu reprezentantii exclusivi ai proiectelor imobiliare pentru a-ti cumpara sau inchiria proprietatea pe care ti-o doresti.

Vista Rezidential Berceni

Vista Rezidențial Berceni este unul dintre cele mai ambițioase proiecte rezidențiale din București. Acesta presupune construirea a peste 1.000 de apartamente noi.

Vista Rezidential Berceni
Barajul Arges 22

Ansamblul rezidențial Barajul Arges 22 este situat în Cartierul Francez zona Nordului. Complexul este format dintr-un bloc de locuințe, cu regim de înălțime S+P+4E+5R. 

Barajul Arges 22
TDT DOPO IMOBILIARE SRL

TDT DOPO IMOBILIARE SRL activă pe piața dezvoltarilor rezidențiali din Pitești, Cluj și București cu o experiență de peste 20 ani de activitate imobiliară.

Maia Banat
Vertical

In curand vom  demara lucrarile la cel mai nou si modern proiect imobiliar din zona Barbu Vacarescu.

The Parkhouse
PROSPER GRUP

Prosper este un grup de firme înființat în anul 1996, ce controlează diverse companii care se ocupă, printre altele, și de imobiliare.

Uptown Residence
UpTown
South City Residence
ROCK DEVELOPMENT INVESTMENT

Dezvoltatorul imobiliar ROCK DEVELOPMENT INVESTMENT construiește ansamblul rezidențial Politehnica Park Residence din București.

Politehnica Park Residence
BLH PREMIUM LIVING

Ansamblul imobiliar Băneasa Luxury Homes se află în proximitatea Lacului Băneasa și cuprinde 32 de apartamente de 2, 3 sau 4 camere având suprafeţe generoase. 

Țepeș Vodă Residence

IN CURAND vom derara lucrarile pentru un nou proiect imobiliat " Țepeș Vodă Residence " tip imobil S+P+M+7E situat in zona Delea Veche.

Tepes Voda Residence
Adalgo Mirus S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar Adalgo Mirus S.R.L construiește ansamblul rezidențial Sophia Residence în Cartierul Buna Ziua din Cluj. 

Sophia Residence
Scala Center

Situat în inima orașului Cluj-Napoca, dar ferit de zgomotul și poluarea urbana, complexul office / rezidențial Scala Center este mai mult decât o clădire de birouri sau apartamente: este un mod de viață în care toate visurile tale se împlinesc.

Scala Center
Patrick Residence 1

Proiect imobiliar Patrick Residence 1 situat în zona 13 Septembrie - Drumul Sării, sector 5, București. Acest proiect este un ansamblu rezidențial destinat familiilor care caută o locuință bine conectată la mijloacele de transport către centrul orașului și mai multe centre comerciale. 

Patrick Residence 1
Triplea Residence

Triplea Holdings, detinuta de investitori experimentati, activi de zeci de ani pe piata imobiliara din Israel ca manager de proiect, finalizand mii de apartamente precum si alte tipuri de cladiri si lucrari de infrastructura.

Triplea Residence
Rezident Suport S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar Rezident Suport S.R.L construiește ansamblul rezidențial 19th Residence, de pe Șoseaua Orhideelor, din sectorul 6 al Bucureștiului.

19th Residence
Dinamic City

- 800 Familii Multumite

- 11 Ani de Experienta

- 5 Proiecte Finalizate

Dinamic City
Israel Land Development Company

Israel Land Development Company  este unul dintre cei mai experimentați dezvoltatori imobiliari din Israel. 

 

Estic Park
SC Triumf Construct SA

Firma SC Triumf Construct SA este devoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial Downtown Unirii Apartments, din centrul Bucureștiului.

Downtown Unirii Apartments
R.U. Shalit Dezvoltare si Constructii

Compania a fost infiintata in 1976 ca o companie contractanta de cladiri numita dupa Shalit Rivka si Uriel. Rivka si Uriel si-au folosit  cunostintele de lucru si experienta pentru a-si largi sfera de influenta in directii auxiliare din industria constructiilor. In prezent, R.U. Shalit este o companie contractanta stabila cu o reputatie impecabila.

 

Floreasca Residence
DOMISIS CONSTRUCT

Dezvoltatorul imobiliar DOMISIS CONSTRUCT s-a ocupat de construcția ansamblului rezidențial Pipera Residence, din zona de Nord a Bucureștiului.

 

Pipera Residence
Apollo Residence Berceni 2

Construcția la ansamblul rezidențial Apollo Residence Berceni 2 a început în luna septembrie 2013. Primele 4 blocuri (din totalul celor 9) vor fi finalizate în martie 2014.

Apollo Residence Berceni 2
ACI CLUJ S.A.

SC ACI CLUJ SA este dezvoltatorul Ansamblului residential ACI RESIDENCE, o companie cu peste 65 de ani de experienta in antreprenoriat general de constructii, care executa lucrari la cheie atat in Romania cat si in strainatate. Cateva lucrari din portofoliul firmei: Cluj Arena, Salina Turda, The Office, Sediul BRD, FSEGA, etc. Este cunoscut faptul ca SC ACI CLUJ S.A. este cea mai mare firma de anteprenoriat general in domeniul constructiilor din judetul Cluj, dar ne dorim și mai mult de atat: ne orientam direct si catre nevoile cumparatorilor finali, persoane fizice, care isi doresc un imobil pe care sa il poata numi „acasă”.

ACI Residence
Antracit Residence IV

Dezvoltatorul imobiliar al ansamblurilor rezidențiale Antracit, din București, construiește cel de-al patrulea proiect Antracit, în zona stației de metrou Timpuri Noi.

Antracit Residence IV Timpuri Noi
SC ENGAGE INVESTMENTS SRL

SC ENGAGE INVESTMENTS SRL este dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial High Residence, din București, Sectorul 1.

High Residence
Immo Lodgia SRL

Proiectul Coresi Avantgarden a luat ființă în urma parteneriatului creat între Immochan România – companie de succes în sfera comercială și Avantgarden Invest din Brașov – dezvoltator cu tradiție în piața imobiliară.

Coresi Avantgarden
S.C Ivonco Trade

S.C Ivonco Trade, o societate ce activează în domeniul construcțiilor, având în proprietate stații de betoane, fabrică de polistiren expandat, construiește ansamblul rezidențial Ivonco Residential Pantelimon, în județul Ilfov, oraș Pantelimon.

Ivonco Residential Pantelimon
UCTAM RO S.R.L

UNICREDIT TURN-AROUND MANAGEMENT & UNICREDIT ȚIRIAC BANK este dezvoltatorul ansamblului rezidențial FeliCity, din zona Băneasa.

FeliCity Residence
BLUE SKY DEVELOPMENT S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar BLUE SKY DEVELOPMENT S.R.L construiește ansamblul rezidențial Traian Residence 2, din apropiere de centrul Bucureștiului.

Traian Residence 2
CCI Construct

Dezvoltator cu experienta pe piata de peste 9 ani si cu 30 de proiecte finalizate cu succes constand in blocuri de apartamente si case in Brasov.

CCI Residence - TEMELIEI
CCI Residence Baciu
Masion Residence

Imobilul este unicul de acest tip în zonă și este poziționat într-o zonă retrasă, beneficiind atât de intimitate cât și de acces imediat la arterele principale din nordul și centrul Bucureștiului.

 

Mansion Residence
Magnolia Village

Ansamblul Rezidențial Magnolia Village este situat departe de agitația și zarva orașului, dar suficient de centrul orașului Ploiești și zona comercială a acestuia.

Magnolia Village
Limanului Residence

Limanului Residence este un imobil nou situate in zona de Nord a capitalei, langa parcul Bazilescu, la doar 5 minute de metrou si 10 minute de Piata Victoriei in zona Bucuresti Noi

Limanului Residence
Lighthouse Residence

Lighthouse Residence este un nou concept rezidențial ce oferă locatarilor o locație excelentă, îmbinând înalte standarde de calitate și finisaje premium cu elemente tehnologice oferite de conceptul “smart house”.

Lighthouse Residence
Maurer Imobiliare

Dezvoltatorul Maurer Imobiliare construiește cel mai mare proiect rezidențial din Brașov, Avantgarden 3. Acesta se află în zona de nord a orașului, cu acces rapid spre centrul istoric și beneficiază de o panoramă deosebită spre munți.

În luna septembrie a început construcția noului proiect imobiliar Maurer Residence, care vizează livrarea a 14 imobile în cartierul Tractorul, pe o suprafață de 3,5 ha.

Maurer Residence
Avantgarden 3
In Town Residence

In Town Residence este un dezvoltator imobiliar care construiește proiecte imobiliare în București și dispune de capital 100% românesc.

In Town Residence Pacii
SC ANCHOR REAL ESTATE DEVELOPMENT SRL

Anchor Group este un dezvoltator imobiliar cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, specializat pe construcțiile rezidențiale.

InCity Residences
Home Store Investment SRL

Dezvoltatorul Home Store Investment SRL a construit ansamblul rezidențial Dream Residence, din cartierul Rahova, București.

Dream Residence
Mircea Voda 39

Echipa de consultanți imobiliari de la HomeFinders.ro a conceput proiectul rezidențial Mircea Vodă 39, din zona centrală a Bucureștiului. 

SKV Properties

Compania SKV Properties este deținută de familia Anghel care de mai bine de 18 ani dezvoltă ansambluri rezidențiale de lux în zona Herăstrău.

Forte Partners

FORTE Partners brings together a holistic and well-rounded blend of talents, capabilities and competencies to the forefront of real estate investment, development and successful exit in Romania, all under one roof.

Aviatiei Park
Val Design & Development

Proiectele realizate de Val Design & Development sunt create in parteneriat cu Oblic Studio si Yellow Office, doua dintre cele mai respectate firme de arhitectura si design de interior din Bucuresti. Oblic Studio si Yellow Office sunt recunoscute atat pe scena locala cat si intr-un context international.

 

Calimachi Residence
Safety Construct

Dezvoltatorul Safety Construct este un dezvoltator imobiliar cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania. In acest moment avem 3 proiecte in derulare: Safety Village ~ Homes and Nature, Safety Residence si Safety Residence 2. 

Dezvoltatorul Safety Construct este un dezvoltator imobiliar cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania. In acest moment avem 3 proiecte in derulare: Safety Village ~ Homes and Nature, Safety Residence si Safety Residence 2. 

Safety Village ~ Homes & Nature
Impact Developer & Contractor

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial Greenfield, IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A, este este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piaţa din România.

Bavaria Invest

Bavaria Invest este un dezvoltator imobiliar prezent pe piața din România din anul 2004. Domeniile principale de activitate ale sale sunt proiectele industriale, rezidențiale și comerciale.

Bavaria Park
GTC Romania

GTC Group este o companie cu o experiență de peste 12 ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare, printre care și ansamblul rezidențial Rose Garden, din București.

Rose Garden
Gorduna Saftica

Gorduna Saftica este dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial Lake View Apartments, din Sectorul 6 al Bucureștiului.

SDK MANAGEMENT

Sdk Management este o companie consacrata pe piata romaneasca a investtiilor imobiliare. Bazandu-se pe experienta unor manageri si oameni de afaceri cu vechi state de servicii,a inceput primul proiect in 2002 si evolueaza rapid benefciind de o crestere spectaculoasa. 

Ansamblul rezidential Livada
Citadela Residence

Complexul de apartamente care va fi construit pe Strada Pridvorului, Sector 4, Bucuresti, este al doilea proiect dezvoltat sub umbrela brandului Citadela Residence.

SC POINT DEVELOPMENT SRL

Parte a companiei Shikun & Binui Real Estate este cea mai mare companie de real estate din Israel, construind de-a lungul anilor, peste 185.000 de apartamente, pentru 1.000.000 oameni. Campania construieste si vinde peste 1000 de unitati anual, iar in prezent are in curs de dezvoltare peste 2500 de apartamente, insumand peste 100.000 metri patrati. In Romania, compania a dezvoltat si complexul rezidential City Point situat in zona Aviatiei, proiect ce a intrat in faza a doua de constructie, prima faza fiind vanduta aproape in totalitate

NEW POINT PIPERA
Siena Residence 3

Siena Residence 3 este un nou ansamblu rezidențial amplasat în zona de Sud, pe Strada Biruinței, Popești Leordeni.

Siena Residence 3
M.I Construction & Investment S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar M.I Construction & Investment S.R.L a construit ansamblul rezidențial Sun Residence Berceni în zona de Sud a Bucureștiului.

Sun Residence Berceni
Eminescu 74 Residence

Eminescu 74 Residence se evidențiază prin poziționarea excelentă și calitatea materialelor.

%MCEPASTEBIN%

Eminescu 74 Residence
Val Design

Val Design este o companie de dezvoltare imobiliară cu sediul în București. Echipa noastră, formată din oameni experimentați în domeniul dezvoltării imobiliare, se concentrează pe construirea de locuințe premium la prețuri avantajoase.

Tunari Nord by Val Design
SC Star Proiect Development SRL

Dezvoltatorul imobiliar SC Star Proiect Development SRL a construit ansamblul rezidențial Metropolis Residence, aflat în Sectorul 1, în Nordul Bucureștiului.

Metropolis Residence
Corvaris Residence 12

Corvaris Residence 12 este cel mai nou ansamblu rezidențial construit sub brandul Corvaris, în zona de Sud a Bucureștiului, pe Șoseaua Olteniței.

Corvaris Residence 12
ISG Residence 2

ISG RESIDENCE II, persoană juridică română cu capital privat, cu sediul în municipiul București, construiește în zona Filaret, pe strada Fabrica de Chibrituri 13-15, un ansamblu rezidențial compus din 4 blocuri de locuințe cu înălțime P+8E+9R.

ISG Residence II - Parcul Carol
Maristar Construct

Atlas Park Club & Spa este amplasat într-o zonă linistită, sigură, curată şi verde, la caţiva metri distanţă de padurea de stejari Băneasa.

 

Adama Group

Adama este un dezvoltator imobiliar care-și desfășoară activitatea pe segmentul clădirilor rezidențiale din Europa de Sud-Est.

Edenia Titan
Antracit Residence - Otopeni

Cu o experienta de peste 6 ani in dezvoltarea imobiliara in Romania si Franta, cladirile noastre vorbesc de la sine.

Antracit Residence - Vile Otopeni
Green Imob Investitii SRL

Dezvoltatorul imobiliar Green Imob SRL a construit ansamblul rezidențial Aria Residences, din Corbeanca, județul Ilfov.

Aria Residences
Smart House Concept SRL

Dezvoltatorul imobiliar Smart House Concept SRL are o indelungată experiență în spate. Aceasta se ocupă de construirea de ansambluri rezidențiale în București.

Cotroceni Politehnica Residence
ARED

ARED este parte a grupului Alber Holding care este prezent pe piața imobiliară începând cu anul 2005, fiind cea mai importantă companie din holding în ceea ce privește dezvoltarea de ansambluri rezidențiale.

RED7 Arad
RED6 Oradea
4 City North

Complexul imobiliar 4 City North este un proiect ambițios care te provoacă să-ți găsești acel loc în care mai presus de toate sunt importante liniștea, confortul, utilitatea și siguranța, toate susținute de un design modern, elegant și incredibil de atractiv.

4 City North
Vitan Residence 7

Vitan Residence 7 este un proiect în curs de execuție, iar termenul de predare este în luna Iulie 2018.

%MCEPASTEBIN%

Vitan Residence 7
Marin Apartments

Ansamblul rezidențial Marin Apartments vă oferă apartamente pe malul mării, în zona Kazeboo-Mamaia Nord, langă promenadă.

 

Marin Apartments
Avrig Rezidential IV

Ansamblu rezidențial ”Avrig Rezidential IV” este situat in Zona Avrig-Ferdinand în apropiere de Piața Obor. Imobilul are un regim de înălțime S+P+7E și este format din garsoniere, apartamente de 2 și 3 camere. 

Class Villas Pipera
AVRIG REZIDENTIAL IV
Viva Residence

Dezvoltatorii Viva Residence sunt recunoscuți pe piața rezidențială din București, din zona de Sud. Cel mai nou proiect al acestora va fi Viva Residence 5, care va fi livrat în primăvara anului 2015, în aceeași zonă ca și celelalte ansambluri rezidențiale Viva Residence.

Viva Residence 5
Viva Residence 4
Dezvoltator GRUP PERSOANE FIZICE

Construcția ansamblului rezidențial Confort Urban Residence Rahova a început în luna februarie 2012.

Confort Urban Residence Rahova
Bolintin Villas

Ansamblul rezidențial Bolintin Villas este format din case cu 4 camere, cu regim de înălțime P+1 E. Complexul se află în zona Bolintin Vale din județul Giurgiu.

%MCEPASTEBIN%

Bolintin Villas
Club Lac Snagov

Proiectul Club Lac Snagov este format din 3 blocuri de locuințe cu regim de înălțime P+3E+4E care cuprinde 79 apartamente.

Club Lac Snagov
Ciobanasului Residence

Ciobanasului Residence  este pozitionat in zona istorica a Calarasilor, pe strada Ciobanasului. Amplasarea ne faciliteaza accesul catre diferite puncte de interes

Ciobanasului Residence
S.C. MARR CAPITAL S.R.L

Dezvoltatorul proiectului rezidențial Corbeanca Forest face parte din grupul internațional Marr Group.

Corbeanca Forest
Zacaria Group

Zacaria Group a început activitatea în Sibiu în anul 2005, iar în ultimii 10 ani și-a extins treptat investițiile pe întreg teritoriul României.

American Village
Eva Residence
Golden Valley Residence
Urban Invest S.R.L

Cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul construcţiilor de imobile, Urban Invest SRL a reuşit să predea până în momentul de faţă peste 450 de apartamente la cheie, precum şi locuinţe individuale, spaţii comerciale şi birouri. 

Urban Residence
Nusco Imobiliara

Înființată în 1997, compania a dezvoltat numeroase proiecte importante: ansambluri rezidențiale, clădiri de birouri și parcuri comerciale. Printre ele se numără: Nusco Tower, Aleea Alexandru Office, Caramfil Office, Parcul Comercial Pipera 48, Floreasca Office Center, Premio Exclusiv City Center Apartaments.

Toate aceste proiecte i-au permis să câștige rolul de jucător de referință în dezvoltarea imobiliară a orașului București.

 

Citta Residential Park
Brown Residence Amurgului

Ansamblul rezidențial Brown Residence Amurgului este cel mai nou proiect al dezvoltatorului imobiliar care a mai livrat în zona de Sud a Bucureștiului ansambluri rezidențiale sub aceeași marcă Brown Residence.

 

 

Brown Residence Amurgului
Da Vinci Edifice SRL

Birou Vanzari deschis de Luni pana Sâmbătă intre 08:00 - 20:00
Tel. Rezervări / Vizionari:
+40720 678 339

Da Vinci Vacaresti
Lizeanu Residence

Lizeanu Residence este un imobil nou in zona Stefan Cel Mare - Lizeanu, ce are ca si termen de finalizare octombrie 2018.

Lizeanu Residence
Curtea Domneasca

Dezvoltatorul imobiliar a construit ansamblul rezidențial Curtea Domnească, din județul Ilfov, localitatea Domnești.

Ansamblul rezidential Curtea Domneasca
Trend Residence

Trend Residence este un ansamblu rezidențial nou, care se construiește în zona de Sud-Est a Bucureștiului și este format atât din vile, cât și din apartamente cu grădini și terase.

Trend Residence
Brown Residence

Ansamblul rezidențial Brown Residence 5 este unul din proiectele de top din zona de sud a Bucureștiului, situat la numai câteva minute distanță de linia de metrou Dimitrie Leonida.

Brown Residence 5
Cantacuzino Residence

Proiectul rezidenţial Cantacuzino Residence este situat într-o zonă liniștită, foarte aproape de toate centrele comerciale din Pipera.

Cantacuzino Residence
Dezvoltatori Constructii Noi

Echipa Dezvoltatori Construcții Noi este o echipă nou formată prin alăturarea mai multor dezvoltatori cu experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Titan Trapezului Residence
D Development

De-a lungul timpului si, mai ales, in ultimii ani, D Development a finantat si construit peste 20 de imobile rezidentiale si de birouri rezidentiale si de birouri. Toate acestea au fost vandute mai mult de 90% inca inainte de finalizarea constructiei, iar fericitii cumparatori au creat comunitati frumoase. 

Class Residence Pipera
Morad Group

Morad Group a construit mai multe ansambluri rezidențiale în București, printre care Onix Residence, Sapphir Stein Residence și Green Residence Sisești.

Green Residence Sisesti
Onix Residence
Baba Novac Residence

Noul ansamblu Baba Novac Residence este situat pe Strada Eufrosina Popescu, in apropiere de Rondul Baba Novac. Este format din sase blocuri de apartamente ce ofera 363 de locuinte cu doua, trei si patru camere si garsoniere.

 

Baba Novac Residence
S.C ABI NADLAN INVESTITII S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar S.C ABI NADLAN INVESTITII S.R.L construiește ansamblul rezidențial Dristor Residence, de pe strada Aleea Râmnicu-Vâlcea, din cartierul Dristor.

Dristor Residence
Citadela Investment S.A

Divizia Citadela, membră a grupului Alber Holding a fost înființată în anul 2011 în Cluj-Napoca, cu scopul de a dezvolta ansamblul rezidențial Citadela Residence, pe o suprafață de 5,8 ha în zona de Vest a orașului Cluj-Napoca. În 2012 au fost demarate lucrările la un ansamblu de 10 blocuri a câte 12 apartamente fiecare – imobile de înălțime mică (P+2), in acest moment finalizate si vandute in proportie de 95%.

Citadela Residence
West Prime Dezvoltare

West Prime Dezvoltare este o companie din România cu capital spaniol. Principalul proiect al acesteia este ansamblul rezidențial Timișoara 58 Apartments.

Timisoara 58 Apartments
S.C. NWF INTERNATIONAL S.R.L

Firma S.C. NWF INTERNATIONAL S.R.L are ca domeniu de activitate proiectarea si executia constructiilor rezidentiale. Aceasta a realizat și ansamblul rezidențial Style Residence 2.

Style Residence 2
S.C IMOB CONSTRUCT CENTER S.R.L

S.C IMOB CONSTRUCT CENTER S.R.L este dezvoltatorul ansamblului rezidențial 20th Residence, din zona de Nord-Vest a Bucureștiului.

20th Residence
Jacob Gardens SRL

Compania Jacob Gardens este dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial Palladium Residence, aflat în zona Bulevardului Theodor Pallady, din București.

Palladium Residence
Euro Vial Residence

Sea One Mamaia - Apartamente pe Malul Marii Negre.

Sea One Mamaia
SC Ale-Mar Concept S.R.L

Dezvoltator imobiliar S.C Ale-Mar Concept S.R.L dorește să combine confortul oferit de spațiul și intimitatea unei locuințe cu accesibilitatea și distanța mică față de oraș.

Parfumului Residence
Paula Stan

Dezvoltatorul imobiliar construiește ansamblul rezidențial Gura Siriului 51, din zona de est a Bucureștiului, în cartierul Titan.

Ansamblul rezidential Gura Siriului 51
SKV PROPERTIES

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul dezvoltărilor rezidențiale în zona Parcului Herăstrău, SKV dezvoltă 49 Gafencu în acceași zonă. Acest imobil exclusivist va fi cel mai impozant imobil din zona Parcului Herăstrău și pe lângă calitatea la superlativ a materialelor folosite, viitori rezidenți vor beneficia și de o generoasă zonă Spa. 

Gafencu Residence
DeSilva

Dezvoltatorul imobiliar De Silva are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul imobiliar. În portofoliul acestuia se află numeroase proprietăți rezidențiale.

Park Residences 5
ICD Contractors SRL

Compania ICD Contractors este dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial Smart City Residence, din Bragadiru, județul Ilfov.

Smart City Residence
Verdi Park Residence

Ansamblul rezidențial Verdi Park Residence este un proiect rezidențial de lux care a luat amploare în urma dorinței de a realiza o clădire unică în România și care sa indeplineasca cele mai inalte cerinte calitative. 

%MCEPASTEBIN%

Verdi Park Residence
Mihai Bravu Residence

Splaiul Unirii Residence 2 este un nou ansamblu marca Mihai Bravu Residence, amplasat la 8 minute mers pe jos fata de gura de metrou Mihai Bravu, vis a vis de Delta Vacaresti.

Splaiul Unirii Residence 2
PEG Construct

PEG Construct este parte a Petro Grup SRL – societate înfiinţată în anul 1992, activând în domeniul construcţiilor din anul 2006.

Ideal Residence
PEG Housing
Amitria Expert

Investim in linistea, confortul si siguranta familiei tale.

Forest View Apartments
RAMS BUSINESS PARK SRL

Societatea RAMS BUSINESS PARK activează în domeniul imobiliar din anul 2007.  

RAMS Residence
OILROM LINE SRL

Oilrom Line, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Transparent Residence, este o companie cu capital integral românesc, înfiinţată în urmă cu peste 11 ani.

 

Transparent Residence
Euro Invest Limited

Euroinvest este o companie fondata sa ofere servicii imobiliare complete si profesioniste. Infiintata in 2005, cu sediul in Bucuresti, Euroinvest s-a aflat mereu printre companiile de top din domeniu, oferind solutii si servicii imobiliare intr-o varietate de specializari si domenii, prin parteneriate solide cu institutii financiar-bancare, companii de arhitectura , constructii , asigurari , etc

Companie cu capital privat, cu o vasta cultura a antrepenoriatului, identificam solutii si ne upgradam in permanenta cunostintele in domeniu pentru a putea oferi cele mai bune servicii de brokeraj, consultanta si management in :

Reprezentarea Cumparatorilor
Reprezentarea Proprietarilor
Reprezentarea Chiriasilor
Investitii imobiliare
Consultanta in dezvoltarea proiectelor imobiliare
Managementul si administrarea Proprietatilor
Managementul proiectelor imobiliare
Prin parteneri :

Servicii de asistenta juridica
Servicii de contabilitate
Constructii si amenajari
Asigurari
Finantare

Sanpaul Villas
DIMRI CONSTRUCTION & DEVELOPMENT S.R.L.

În prezent dezvoltatorul Dimri Construction & Development S.R.L. este considerat unul din cei mari dezvoltatori imobiliari din Israel având proiecte în dezvoltare atât în segmentul rezidențial cât și comercial, industrial și clădiri de birouri.

Dimri West Towers
Construct Aprodex

Dezvoltatorul imobiliar Construct Aprodex construiește ansamblul rezidențial MetroCity Academiei, în sectorul 5 al Bucureștiului.

MetroCity Academiei
Ivancea Adriana Georgeta

Dezvoltatorul Ivancea Adriana Georgeta se ocupă de construirea de ansambluri rezidențiale în București încă din anul 2010. 

Sargetia Residence
Titan Pallady Residence

Titan Pallady Residence este un dezvoltator care activeaza cu profesionalism, ce isi respecta clientii, prin punerea la vanzarea a unor locuinte edificate cu maxima seriozitate. 

Titan Pallady Residence
Isaran

Isaran este un dezvoltator imobiliari situat în Brașov. Acesta a construit până în prezent 600 de apartamente în noua zonă rezidențială Tractorul. 

Proiectul Isaran a construit două blocuri până în acest moment pentru o viață urbană modernă. Blocurile sunnt de 10 etaje, dețin parcare subterană și supraterană.

Aprtamentele sunt spațioase, moderne, elegante, loc de joacă amenajat. Acestea sunt ridicate la standarde occidentale.

Isaran Residence
Agentia Nationala pentru Locuinte

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) este instituție de interes public, de coordonare  a unor surse de finanţare în domeniul construcţiei de locuinţe, care funcţionează sub  autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice.

ANL Alba Iulia
ANL Brasov
Locuinte prin credit ipotecar Mangalia
Alma Grup

Alma Grup este o companie ce se ocupă cu dezvoltările imobiliare în Sibiu. Activitatea acesteia a început în urmă cu 9 ani.

Cartier Rezidential Alma
Axa Doi S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar Axa Doi S.R.L se ocupă de construirea de ansambluri rezidențiale și proiecte de spații de birouri în Cluj-Napoca.

NeoPark
BENUTZ INVESTITII SRL

Cereanca Natura este un proiect condus cu multă dedicaţie de dezvoltatorul BENUTZ INVESTIȚII SRL, firmă constituită în 2007.

Cereanca Natura
Persoana fizica independenta

Dezvoltatorul imobiliar construiește mai multe ansambluri rezidențiale în București, printre care și Mihai Bravu Residence III, IV, V, VI și VIII din apropiere de stația de metrou Mihai Bravu, Berceni Residence II, din apropiere de stația de metrou Apăratorii Patriei, Berceni, Deluxe Apartments Timpuri Noi și Nicolae Grigorescu Residence, din cartierul Titan, din apropiere de stația de metrou Nicolae Grigorescu. De asemenea, dezvoltatorul construiește și ansamblul rezidențial Dristor Park, din cartierul Dristor.

Deluxe Apartments Timpuri Noi
Mihai Bravu Residence III
Nicolae Grigorescu Residence
Berceni Residence II
Mihai Bravu Residence V
Mihai Bravu Residence VI
Mihai Bravu Residence IV
Gama Invest

Gama Invest este un dezvoltator imobiliar, care a construit în zona de sud a Bucureștiului ansamblurile rezidențiale de succes, Gama Residence.

Gama Classic Residence
Gama Residence 3
Carol Building Residence

Carol Building Residence este un imobil format din apartamente de 1, 2 și 3 camere, plus un spațiu comercial la parterul blocului. Apartamentele sunt spațioase cu arhitectura modernă, situate la doar 3 minute distanță de Parcul Carol și la doar 10 min de centrul orașului.

Carol Building Residence
Hanner RD

Principalul segment pe care activează compania este cel al dezvoltărilor rezidențiale, unde au fost direcționate mai mult de jumătate din investițiile totale.

The Park Apartments
Tiriac Imobiliare & LBBW Immobilien GmbH

Succesul proiectului Residenz se datoreaza imbinarii expertizei si know-how-ului a doi dintre cei mai puternici jucatori de pe pietele imobiliare romanesti si germane: Tiriac Imobiliare si LBBW Immobilien GmbH

Residenz Cartierul German
EBS Real Estate Investment S.A

EBS REI este o companie deţinută de Daniel Metz. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori IT din România, fiind CEO-ul şi fondatorul EBS România, cu un număr de 800 de angajaţi în toată ţara.

Ansamblul Rezidential EBS REI
Premier Estate Management

Agenţia imobiliară Premier Estate Management se ocupă de vânzarea locuinţelor din cadrul ansamblului rezidenţial Cartierul Solar, din Bucureşti, Sectorul 4, cartierul Berceni.

Dynamic Residence 2

Dynamic Residence inseamna rezultatul a peste zece ani de experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare.

Dynamic Residence 2
Domus Stil

În anul 2011, Domus Stil a inaugurat pe piața imobiliară din Romania complexul rezidențial Rin Grand Residence și conceptul de apartamente "all inclusive".

Rin Grand Residence
Prima Residence Oradea

Prima Residence este un dezvoltator imobiliar care și-a început activitatea în anul 2005. Prima Residence se axează în principal pe construcți rezidențiale.

Prima Residence Sova
Prima Premium Residence
Mihai Bravu Metrou

Dezvoltatorul construcțiilor de la Mihai Bravu Metrou este cetățean român cu capital propriu. Aceasta construiește cu simț de răspundere de peste 10 ani împreună cu echipe de ingineri foarte severi când vine vorba de respectarea tuturor normelor în construcții.

Mihai Bravu Metrou
1 Development

Dezvoltatorul imobiliar 1 Development se ocupă de construirea de ansambluri rezidențiale și proiecte de spații de birouri în București.

Baneasa 1
Floreasca 1
Mantor - Building Excellence

Mantor este o firma romaneasca de constructie cu actionariat spaniol. Cu peste 10 ani de experiență pe piața de constructie din Romania, firmele din Grup s-au implicat în o mare parte din cele mai importante proiecte din ultimii ani, fie ca Dezvoltator, Constructor, sau ca Property & Facility Manager.

 

Motto-ul nostru "Excellence Building" definește filozofia noastră. Prin experiența noastră în consolidarea și reabilitarea, oferim o gamă largă de, servicii și soluții pentru  cele mai provocatoare proiecte.

Trastevere Pipera
Gimarom Residence

Gimarom Residence este un dezvoltator din Cluj-Napoca. Acesta pune accent pe calitate. 

Avantajele pe care le au familiile în momentul în care aleg Gimarom Residence reprezintă faptul că  apartamentele sunt semifinisate avansat. Aceste apartamente au centrală proprie și balcon placat cu plăci de granit granulat.

Gimarom Residence
SNC DEVELOPMENT

SNC DEVELOPMENT reprezintă noua generație de dezvoltatori pe segmentul rezidențial, fiind implicat în toate aspectele proiectului: management, marketing și vanzări.

Decebal Boutique Apartments
Mogosoaia Residence

Compania are o experiență vastă în imobiliare, în vânzări de terenuri, cât și pe segmentul construcției de case și apartamente.

Avangarde Green Construct SRL

Avangarde Green Construct activează în domeniul construcțiilor și domeniul imobiliar. Aceasta a realizat ansamblul rezidențial de case noi, Avangarde Forest.

Avangarde Forest 7
Avangarde Forest
Shikun&Binui si Red Sea Group

Shikun & Binui Real Estate Development (RED) este o comapanie care face parte din lantul international de dezvoltare a Shikun & Binui Group Ltd. Activitatea de bază RED este dezvoltarea de mediu pentru proiecte rezidentiale de mari dimensiuni si clsdiri de birouri. Compania opereaza in mai multe regiuni printre care in special in orasele de capital cu potential de crestere durabila- Varșovia, Praga, Belgrad, București și Budapesta. Red Sea Group este un grup de companii imobiliare care opereaza la nivel mondial in dezvoltarea, constructia si operarea unei game largi de proiecte. Accentul este pus pe dezvoltarea si construirea de apartamente rezidentiale, centre de date si hoteluri.

 

City Point
LINOTOL SUEDIA

Proiectul Satul Scandinav este dezvoltat de una dintre cele mai mari companii suedeze, din sectorul construcțiilor, LINOTOL SUEDIA. 

Satul Scandinav
Maia Casa

Maia Casa este activa pe piata dezvoltatorilor rezidentiali din Pitesti, Cluj si Bucuresti. Atuurile sunt urmatoarele: experienta acumulata in cei peste 20 de ani de activitate imobiliara, seriozitatea livrarii in conditii de calitate a proiectelor, alegerea celor mai bune locatii din zona au dus la o dezvoltare reala, sigura si continua a companiei.

Maia Craiovei
Space Residence

Space Residence este dezvoltator de ansambluri de locuințe în zona de Vest a Bucureștiului.  

Space Residence
Rin Nord Residence

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial Rin Nord Residence pune la dispoziție clienților 90 de apartamente noi, în Otopeni, zona de Nord a Bucureștiului.

Rin Nord Residence
Opus Land Development S.A

Opus Land Development SA este o companie ce a realizat ansamblul rezidențial Cosmopolis.

Cosmopolis
Day Group

Mai jos ne puteti cunoaste pe noi, cei care ne ocupam de dezvoltarea viitorului tau apartament. Ne pare bine sa ne cunoastem!

Day Residence
Jandarmeriei Residence

Arhitectura modernã cu accente clare şi o volumetrie simplã dar atractivã, compartimentãrile excelente, calitatea constructiei şi a finisajelor, toate acestea venind la un pret realist

Jandarmeriei Residence
STOP INVEST

STOP INVEST este dezvoltatorul imobiliar care a construit ansamblul rezidențial Amfiteatru Residence, situat în zona Tineretului, din București.

Amfiteatru Residence
Florin Matei

Dezvoltatorul imobiliar Florin Matei are o experiență de peste 10 ani în construcția de case și oferă locuințe la cele mai avantajoase prețuri.

 

Imola Residence
A

a

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI