TIOR

DEZVOLTATORI IMOBILIARI

Aici gasesti lista de dezvoltatori imobiliari din Romania ale caror proiecte sunt promovate pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Te punem in legatura directa cu toti acesti dezvoltatori imobiliari sau cu reprezentantii exclusivi ai proiectelor imobiliare pentru a-ti cumpara sau inchiria proprietatea pe care ti-o doresti.

OILROM LINE SRL

Oilrom Line, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Transparent Residence, este o companie cu capital integral românesc, înfiinţată în urmă cu peste 11 ani.

 

Transparent Residence
Avangarde Green Construct SRL

Avangarde Green Construct activează în domeniul construcțiilor și domeniul imobiliar. Aceasta a realizat ansamblul rezidențial de case noi, Avangarde Forest.

Avangarde Forest
Smart House Concept SRL

Dezvoltatorul imobiliar Smart House Concept SRL are o indelungată experiență în spate. Aceasta se ocupă de construirea de ansambluri rezidențiale în București.

Cotroceni Politehnica Residence
Immo Lodgia SRL

Proiectul Coresi Avantgarden a luat ființă în urma parteneriatului creat între Immochan România – companie de succes în sfera comercială și Avantgarden Invest din Brașov – dezvoltator cu tradiție în piața imobiliară.

Coresi Avantgarden
Home Store Investment SRL

Dezvoltatorul Home Store Investment SRL a construit ansamblul rezidențial Dream Residence, din cartierul Rahova, București.

Dream Residence
ROCK DEVELOPMENT INVESTMENT

Dezvoltatorul imobiliar ROCK DEVELOPMENT INVESTMENT construiește ansamblul rezidențial Politehnica Park Residence din București.

Politehnica Park Residence
S.C. MARR CAPITAL S.R.L

Dezvoltatorul proiectului rezidențial Corbeanca Forest face parte din grupul internațional Marr Group.

Corbeanca Forest
Ivancea Adriana Georgeta

Dezvoltatorul Ivancea Adriana Georgeta se ocupă de construirea de ansambluri rezidențiale în București încă din anul 2010. 

Sargetia Residence
Agentia Nationala pentru Locuinte

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) este instituție de interes public, de coordonare  a unor surse de finanţare în domeniul construcţiei de locuinţe, care funcţionează sub  autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice.

ANL Alba Iulia
ANL Brasov
Locuinte prin credit ipotecar Mangalia
In Town Residence

In Town Residence este un dezvoltator imobiliar care construiește proiecte imobiliare în București și dispune de capital 100% românesc.

In Town Residence Pacii
Morad Group

Morad Group a construit mai multe ansambluri rezidențiale în București, printre care Onix Residence, Sapphir Stein Residence și Green Residence Sisești.

Green Residence Sisesti
Onix Residence
Club Lac Snagov

Proiectul Club Lac Snagov este format din 3 blocuri de locuințe cu regim de înălțime P+3E+4E care cuprinde 79 apartamente.

Club Lac Snagov
Brown Residence Amurgului

Ansamblul rezidențial Brown Residence Amurgului este cel mai nou proiect al dezvoltatorului imobiliar care a mai livrat în zona de Sud a Bucureștiului ansambluri rezidențiale sub aceeași marcă Brown Residence.

 

 

Brown Residence Amurgului
ISG Residence 2

ISG RESIDENCE II, persoană juridică română cu capital privat, cu sediul în municipiul București, construiește în zona Filaret, pe strada Fabrica de Chibrituri 13-15, un ansamblu rezidențial compus din 4 blocuri de locuințe cu înălțime P+8E+9R.

ISG Residence II - Parcul Carol
Opus Land Development S.A

Opus Land Development SA este o companie ce a realizat ansamblul rezidențial Cosmopolis.

Cosmopolis
Mihai Bravu Metrou

Dezvoltatorul construcțiilor de la Mihai Bravu Metrou este cetățean român cu capital propriu. Aceasta construiește cu simț de răspundere de peste 10 ani împreună cu echipe de ingineri foarte severi când vine vorba de respectarea tuturor normelor în construcții.

Mihai Bravu Metrou
Premier Estate Management

Agenţia imobiliară Premier Estate Management se ocupă de vânzarea locuinţelor din cadrul ansamblului rezidenţial Cartierul Solar, din Bucureşti, Sectorul 4, cartierul Berceni.

Rin Nord Residence

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial Rin Nord Residence pune la dispoziție clienților 90 de apartamente noi, în Otopeni, zona de Nord a Bucureștiului.

Rin Nord Residence
Viva Residence

Dezvoltatorii Viva Residence sunt recunoscuți pe piața rezidențială din București, din zona de Sud. Cel mai nou proiect al acestora va fi Viva Residence 5, care va fi livrat în primăvara anului 2015, în aceeași zonă ca și celelalte ansambluri rezidențiale Viva Residence.

Viva Residence 5
Viva Residence 4
Antracit Residence IV

Dezvoltatorul imobiliar al ansamblurilor rezidențiale Antracit, din București, construiește cel de-al patrulea proiect Antracit, în zona stației de metrou Timpuri Noi.

Antracit Residence IV Timpuri Noi
S.C ABI NADLAN INVESTITII S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar S.C ABI NADLAN INVESTITII S.R.L construiește ansamblul rezidențial Dristor Residence, de pe strada Aleea Râmnicu-Vâlcea, din cartierul Dristor.

Dristor Residence
Corvaris Residence 12

Corvaris Residence 12 este cel mai nou ansamblu rezidențial construit sub brandul Corvaris, în zona de Sud a Bucureștiului, pe Șoseaua Olteniței.

Corvaris Residence 12
Gorduna Saftica

Gorduna Saftica este dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial Lake View Apartments, din Sectorul 6 al Bucureștiului.

Florin Matei

Dezvoltatorul imobiliar Florin Matei are o experiență de peste 10 ani în construcția de case și oferă locuințe la cele mai avantajoase prețuri.

 

Imola Residence
Bavaria Invest

Bavaria Invest este un dezvoltator imobiliar prezent pe piața din România din anul 2004. Domeniile principale de activitate ale sale sunt proiectele industriale, rezidențiale și comerciale.

Bavaria Park
Domus Stil

În anul 2011, Domus Stil a inaugurat pe piața imobiliară din Romania complexul rezidențial Rin Grand Residence și conceptul de apartamente "all inclusive".

Rin Grand Residence
Antracit Residence - Otopeni

Cu o experienta de peste 6 ani in dezvoltarea imobiliara in Romania si Franta, cladirile noastre vorbesc de la sine.

Antracit Residence - Vile Otopeni
Curtea Domneasca

Dezvoltatorul imobiliar a construit ansamblul rezidențial Curtea Domnească, din județul Ilfov, localitatea Domnești.

Ansamblul rezidential Curtea Domneasca
Apollo Residence Berceni 2

Construcția la ansamblul rezidențial Apollo Residence Berceni 2 a început în luna septembrie 2013. Primele 4 blocuri (din totalul celor 9) vor fi finalizate în martie 2014.

Apollo Residence Berceni 2
Persoana fizica independenta

Dezvoltatorul imobiliar construiește mai multe ansambluri rezidențiale în București, printre care și Mihai Bravu Residence III, IV, V, VI și VIII din apropiere de stația de metrou Mihai Bravu, Berceni Residence II, din apropiere de stația de metrou Apăratorii Patriei, Berceni, Deluxe Apartments Timpuri Noi și Nicolae Grigorescu Residence, din cartierul Titan, din apropiere de stația de metrou Nicolae Grigorescu. De asemenea, dezvoltatorul construiește și ansamblul rezidențial Dristor Park, din cartierul Dristor.

Mihai Bravu Residence IX
Mihai Bravu Residence VIII
Mihai Bravu Residence X
Deluxe Apartments Timpuri Noi
Mihai Bravu Residence IV
Mihai Bravu Residence VI
Mihai Bravu Residence V
Dristor Park
Nicolae Grigorescu Residence
Mihai Bravu Residence III
Berceni Residence II
TDT DOPO IMOBILIARE SRL

TDT DOPO IMOBILIARE SRL activă pe piața dezvoltarilor rezidențiali din Pitești, Cluj și București cu o experiență de peste 20 ani de activitate imobiliară.

Maia Banat
DIMRI CONSTRUCTION & DEVELOPMENT S.R.L.

În prezent dezvoltatorul Dimri Construction & Development S.R.L. este considerat unul din cei mari dezvoltatori imobiliari din Israel având proiecte în dezvoltare atât în segmentul rezidențial cât și comercial, industrial și clădiri de birouri.

Dimri West Towers
Safety Construct

Dezvoltatorul Safety Construct este un dezvoltator imobiliar cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania. In acest moment avem 3 proiecte in derulare: Safety Village ~ Homes and Nature, Safety Residence si Safety Residence 2. 

Dezvoltatorul Safety Construct este un dezvoltator imobiliar cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania. In acest moment avem 3 proiecte in derulare: Safety Village ~ Homes and Nature, Safety Residence si Safety Residence 2. 

Safety Village - Homes & Nature
SC POINT DEVELOPMENT SRL

Parte a companiei Shikun & Binui Real Estate este cea mai mare companie de real estate din Israel, construind de-a lungul anilor, peste 185.000 de apartamente, pentru 1.000.000 oameni. Campania construieste si vinde peste 1000 de unitati anual, iar in prezent are in curs de dezvoltare peste 2500 de apartamente, insumand peste 100.000 metri patrati. In Romania, compania a dezvoltat si complexul rezidential City Point situat in zona Aviatiei, proiect ce a intrat in faza a doua de constructie, prima faza fiind vanduta aproape in totalitate

NEW POINT PIPERA
Adalgo Mirus S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar Adalgo Mirus S.R.L construiește ansamblul rezidențial Sophia Residence în Cartierul Buna Ziua din Cluj. 

Sophia Residence
Construct Aprodex

Dezvoltatorul imobiliar Construct Aprodex construiește ansamblul rezidențial MetroCity Academiei, în sectorul 5 al Bucureștiului.

MetroCity Academiei
EBS Real Estate Investment S.A

EBS REI este o companie deţinută de Daniel Metz. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori IT din România, fiind CEO-ul şi fondatorul EBS România, cu un număr de 800 de angajaţi în toată ţara.

Ansamblul Rezidential EBS REI
ARED

ARED este parte a grupului Alber Holding care este prezent pe piața imobiliară începând cu anul 2005, fiind cea mai importantă companie din holding în ceea ce privește dezvoltarea de ansambluri rezidențiale.

RED7 Arad
RED6 Oradea
West Prime Dezvoltare

West Prime Dezvoltare este o companie din România cu capital spaniol. Principalul proiect al acesteia este ansamblul rezidențial Timișoara 58 Apartments.

Timisoara 58 Apartments
Grupul de firme PROSPER

Prosper este un grup de firme înființat în anul 1996, ce controlează diverse companii care se ocupă, printre altele, și de imobiliare.

South City Residence
Uptown Residence
SC Star Proiect Development SRL

Dezvoltatorul imobiliar SC Star Proiect Development SRL a construit ansamblul rezidențial Metropolis Residence, aflat în Sectorul 1, în Nordul Bucureștiului.

Metropolis Residence
ICD Contractors SRL

Compania ICD Contractors este dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial Smart City Residence, din Bragadiru, județul Ilfov.

Smart City Residence
SC Ale-Mar Concept S.R.L

Dezvoltator imobiliar S.C Ale-Mar Concept S.R.L dorește să combine confortul oferit de spațiul și intimitatea unei locuințe cu accesibilitatea și distanța mică față de oraș.

Parfumului Residence
Mircea Voda 39

Echipa de consultanți imobiliari de la HomeFinders.ro a conceput proiectul rezidențial Mircea Vodă 39, din zona centrală a Bucureștiului. 

S.C IMOB CONSTRUCT CENTER S.R.L

S.C IMOB CONSTRUCT CENTER S.R.L este dezvoltatorul ansamblului rezidențial 20th Residence, din zona de Nord-Vest a Bucureștiului.

20th Residence
1 Development

Dezvoltatorul imobiliar 1 Development se ocupă de construirea de ansambluri rezidențiale și proiecte de spații de birouri în București.

Floreasca 1
Baneasa 1
S.C. NWF INTERNATIONAL S.R.L

Firma S.C. NWF INTERNATIONAL S.R.L are ca domeniu de activitate proiectarea si executia constructiilor rezidentiale. Aceasta a realizat și ansamblul rezidențial Style Residence 2.

Style Residence 2
M.I Construction & Investment S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar M.I Construction & Investment S.R.L a construit ansamblul rezidențial Sun Residence Berceni în zona de Sud a Bucureștiului.

Sun Residence Berceni
DeSilva

Dezvoltatorul imobiliar De Silva are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul imobiliar. În portofoliul acestuia se află numeroase proprietăți rezidențiale.

Park Residences 5
Gama Invest

Gama Invest este un dezvoltator imobiliar, care a construit în zona de sud a Bucureștiului ansamblurile rezidențiale de succes, Gama Residence.

Gama Residence 3
Gama Classic Residence
Vista Rezidential Berceni

Vista Rezidențial Berceni este unul dintre cele mai ambițioase proiecte rezidențiale din București. Acesta presupune construirea a peste 1.000 de apartamente noi.

Vista Rezidential Berceni
SC Triumf Construct SA

Firma SC Triumf Construct SA este devoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial Downtown Unirii Apartments, din centrul Bucureștiului.

Downtown Unirii Apartments
Gimarom Residence

Gimarom Residence este un dezvoltator din Cluj-Napoca. Acesta pune accent pe calitate. 

Avantajele pe care le au familiile în momentul în care aleg Gimarom Residence reprezintă faptul că  apartamentele sunt semifinisate avansat. Aceste apartamente au centrală proprie și balcon placat cu plăci de granit granulat.

Gimarom Residence
Israel Land Development Company

Israel Land Development Company  este unul dintre cei mai experimentați dezvoltatori imobiliari din Israel. 

 

Estic Park
Citadela Investment S.A

Divizia Citadela, membră a grupului Alber Holding a fost înființată în anul 2011 în Cluj-Napoca, cu scopul de a dezvolta ansamblul rezidențial Citadela Residence, pe o suprafață de 5,8 ha în zona de Vest a orașului Cluj-Napoca. În 2012 au fost demarate lucrările la un ansamblu de 10 blocuri a câte 12 apartamente fiecare – imobile de înălțime mică (P+2), in acest moment finalizate si vandute in proportie de 95%.

Citadela Residence
Rezident Suport S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar Rezident Suport S.R.L construiește ansamblul rezidențial 19th Residence, de pe Șoseaua Orhideelor, din sectorul 6 al Bucureștiului.

19th Residence
Da Vinci Group Development SRL

Birou Vanzari deschis de Luni pana Sâmbătă intre 08:00 - 20:00
Tel. Rezervări / Vizionari:
+40720678339

ProiectNou Da Vinci Residence Văcărești
BLUE SKY DEVELOPMENT S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar BLUE SKY DEVELOPMENT S.R.L construiește ansamblul rezidențial Traian Central Apartments, din apropiere de centrul Bucureștiului.

Traian Central Apartments
Adama Group

Adama este un dezvoltator imobiliar care-și desfășoară activitatea pe segmentul clădirilor rezidențiale din Europa de Sud-Est.

Edenia Titan
Hanner RD

Principalul segment pe care activează compania este cel al dezvoltărilor rezidențiale, unde au fost direcționate mai mult de jumătate din investițiile totale.

The Park Apartments
UCTAM RO S.R.L

UNICREDIT TURN-AROUND MANAGEMENT & UNICREDIT ȚIRIAC BANK este dezvoltatorul ansamblului rezidențial FeliCity, din zona Băneasa.

FeliCity Residence
Impact Developer & Contractor

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial Greenfield, IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A, este este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piaţa din România.

Prima Residence Oradea

Prima Residence este un dezvoltator imobiliar care și-a început activitatea în anul 2005. Prima Residence se axează în principal pe construcți rezidențiale.

Prima Residence Sova
Prima Premium Residence
STOP INVEST

STOP INVEST este dezvoltatorul imobiliar care a construit ansamblul rezidențial Amfiteatru Residence, situat în zona Tineretului, din București.

Amfiteatru Residence
Zacaria Group

Zacaria Group a început activitatea în Sibiu în anul 2005, iar în ultimii 10 ani și-a extins treptat investițiile pe întreg teritoriul României.

Eva Residence
Golden Valley Residence
American Village
GTC Romania

GTC Group este o companie cu o experiență de peste 12 ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare, printre care și ansamblul rezidențial Rose Garden, din București.

Rose Garden
S.C Ivonco Trade

S.C Ivonco Trade, o societate ce activează în domeniul construcțiilor, având în proprietate stații de betoane, fabrică de polistiren expandat, construiește ansamblul rezidențial Ivonco Residential Pantelimon, în județul Ilfov, oraș Pantelimon.

Ivonco Residential Pantelimon
Trend Residence

Trend Residence este un ansamblu rezidențial nou, care se construiește în zona de Sud-Est a Bucureștiului și este format atât din vile, cât și din apartamente cu grădini și terase.

Trend Residence
SNC DEVELOPMENT

SNC DEVELOPMENT reprezintă noua generație de dezvoltatori pe segmentul rezidențial, fiind implicat în toate aspectele proiectului: management, marketing și vanzări.

Decebal Boutique Apartments
Val Design

Val Design este o companie de dezvoltare imobiliară cu sediul în București. Echipa noastră, formată din oameni experimentați în domeniul dezvoltării imobiliare, se concentrează pe construirea de locuințe premium la prețuri avantajoase.

Tunari Nord by Val Design
Green Imob Investitii SRL

Dezvoltatorul imobiliar Green Imob SRL a construit ansamblul rezidențial Aria Residences, din Corbeanca, județul Ilfov.

Aria Residences
Jacob Gardens SRL

Compania Jacob Gardens este dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial Palladium Residence, aflat în zona Bulevardului Theodor Pallady, din București.

Palladium Residence
Dezvoltatori Constructii Noi

Echipa Dezvoltatori Construcții Noi este o echipă nou formată prin alăturarea mai multor dezvoltatori cu experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Titan Trapezului Residence
Isaran

Isaran este un dezvoltator imobiliari situat în Brașov. Acesta a construit până în prezent 600 de apartamente în noua zonă rezidențială Tractorul. 

Proiectul Isaran a construit două blocuri până în acest moment pentru o viață urbană modernă. Blocurile sunnt de 10 etaje, dețin parcare subterană și supraterană.

Aprtamentele sunt spațioase, moderne, elegante, loc de joacă amenajat. Acestea sunt ridicate la standarde occidentale.

Isaran Residence
Citadela Residence

Complexul de apartamente care va fi construit pe Strada Pridvorului, Sector 4, Bucuresti, este al doilea proiect dezvoltat sub umbrela brandului Citadela Residence.

Brown Residence

Ansamblul rezidențial Brown Residence 5 este unul din proiectele de top din zona de sud a Bucureștiului, situat la numai câteva minute distanță de linia de metrou Dimitrie Leonida.

Brown Residence 5
Dezvoltator GRUP PERSOANE FIZICE

Construcția ansamblului rezidențial Confort Urban Residence Rahova a început în luna februarie 2012.

Confort Urban Residence Rahova
Alma Grup

Alma Grup este o companie ce se ocupă cu dezvoltările imobiliare în Sibiu. Activitatea acesteia a început în urmă cu 9 ani.

Cartier Rezidential Alma
Space Residence

Space Residence este dezvoltator de ansambluri de locuințe în zona de Vest a Bucureștiului.  

Space Residence
Maia Casa

Maia Casa este activa pe piata dezvoltatorilor rezidentiali din Pitesti, Cluj si Bucuresti. Atuurile sunt urmatoarele: experienta acumulata in cei peste 20 de ani de activitate imobiliara, seriozitatea livrarii in conditii de calitate a proiectelor, alegerea celor mai bune locatii din zona au dus la o dezvoltare reala, sigura si continua a companiei.

Maia Craiovei
SC ANCHOR REAL ESTATE DEVELOPMENT SRL

Anchor Group este un dezvoltator imobiliar cu o experiență de peste 15 ani pe piața din România, specializat pe construcțiile rezidențiale.

InCity Residences
Maurer Imobiliare

Dezvoltatorul Maurer Imobiliare construiește cel mai mare proiect rezidențial din Brașov, Avantgarden 3. Acesta se află în zona de nord a orașului, cu acces rapid spre centrul istoric și beneficiază de o panoramă deosebită spre munți.

În luna septembrie a început construcția noului proiect imobiliar Maurer Residence, care vizează livrarea a 14 imobile în cartierul Tractorul, pe o suprafață de 3,5 ha.

Maurer Residence
Avantgarden 3
Urban Invest S.R.L

Cu o experienţă de peste 9 ani în domeniul construcţiilor de imobile, Urban Invest SRL a reuşit să predea până în momentul de faţă peste 450 de apartamente la cheie, precum şi locuinţe individuale, spaţii comerciale şi birouri. 

Urban Residence
Paula Stan

Dezvoltatorul imobiliar construiește ansamblul rezidențial Gura Siriului 51, din zona de est a Bucureștiului, în cartierul Titan.

Ansamblul rezidential Gura Siriului 51
BENUTZ INVESTITII SRL

Cereanca Natura este un proiect condus cu multă dedicaţie de dezvoltatorul BENUTZ INVESTIȚII SRL, firmă constituită în 2007.

Cereanca Natura
Mogosoaia Residence

Compania are o experiență vastă în imobiliare, în vânzări de terenuri, cât și pe segmentul construcției de case și apartamente.

DOMISIS CONSTRUCT

Dezvoltatorul imobiliar DOMISIS CONSTRUCT s-a ocupat de construcția ansamblului rezidențial Pipera Residence, din zona de Nord a Bucureștiului.

 

Pipera Residence
Axa Doi S.R.L

Dezvoltatorul imobiliar Axa Doi S.R.L se ocupă de construirea de ansambluri rezidențiale și proiecte de spații de birouri în Cluj-Napoca.

NeoPark
Shikun&Binui si Red Sea Group

Shikun & Binui Real Estate Development (RED) este o comapanie care face parte din lantul international de dezvoltare a Shikun & Binui Group Ltd. Activitatea de bază RED este dezvoltarea de mediu pentru proiecte rezidentiale de mari dimensiuni si clsdiri de birouri. Compania opereaza in mai multe regiuni printre care in special in orasele de capital cu potential de crestere durabila- Varșovia, Praga, Belgrad, București și Budapesta. Red Sea Group este un grup de companii imobiliare care opereaza la nivel mondial in dezvoltarea, constructia si operarea unei game largi de proiecte. Accentul este pus pe dezvoltarea si construirea de apartamente rezidentiale, centre de date si hoteluri.

 

City Point
SC ENGAGE INVESTMENTS SRL

SC ENGAGE INVESTMENTS SRL este dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidențial High Residence, din București, Sectorul 1.

High Residence
ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI