Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

PROTECTIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
ONLINE ESTATES S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.dezvoltatorimobiliar.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiilor furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta politica de confidentialitate.
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
ONLINE ESTATES S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.dezvoltatorimobiliar.ro, precum si Politica de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica politica de confidentialitate pe care ati agreat sa o respectati.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ONLINE ESTATES S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
ONLINE ESTATES S.R.L. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Informatiile pe care ONLINE ESTATES S.R.L. le colecteaza difera in functie de modul in care folositi website-ul. Este posibil sa utilizati website-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale ca: numele si prenumele, porecla/pseudonimul (username), sexul, data si locul nasterii, date din actele de stare civila, adresa de e-mail, adresa fizica, numere de telefon, profesie, formare profesionala, situatie familiala, obisnuinte/preferinte/comportament, date de geolocalizare/date de trafic. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza transmiterea lor catre noi, iar in fiecare pagina unde va cerem aceste informatii exista un link (o legatura) catre acest document pentru a-l putea consulta ori de cate ori este cazul.
Prin completarea formularelor prezentate pe website-ul www.dezvoltatorimobiliar.ro, va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre ONLINE ESTATES S.R.L., in calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal inregistrat la ANSPDCP cu numarul 29318.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
- pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
- pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele, conferintele, oferte sau credite pe care le-ati solicitat.
- pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continut cat mai relevant pentru dvs.
- pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale website-ului.
- realizarii de analize/rapoarte.
- realizarii de informari.
- publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de catre ONLINE ESTATES S.R.L.

ONLINE ESTATES S.R.L. poate folosi in cadrul website-ului cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
- Pentru a imbunatati securitatea accesului.
- Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

Ce este un "cookie"?
Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox, etc.) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).
Care este durata de viata a unui cookie?
Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (o singura accesare a website-ului) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasite website-ul iar alte cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website. Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin prin modificarea setarilor browserului utilizat.
Care sunt avantajele cookie-urilor?
Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta si usoara de navigare si sustin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex – preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind istoricul de navigare din vizitele anterioare pe website, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.
Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
Vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
- Cookie-uri de performanta a site-ului
- Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
- Cookie-uri de inregistrare
- Cookie-uri pentru publicitate
Prin utilizarea website-ului www.dezvoltatorimobiliar.ro sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe website cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile dumneavoastra sau altei persoane, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat ONLINE ESTATES S.R.L. pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set de date de acces.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui website si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.
ONLINE ESTATES S.R.L. poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale ONLINE ESTATES S.R.L., sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
Informatiile nu pot fi vandute sau puse la dispozitia unor terte persoane fara informarea si acceptul Dvs. prealabil. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari (prin completarea de catre dvs. a diverselor formulare existente pe website, exprimandu-va consimtamantul expres in acest sens): partenerii contractuali ai operatorului, furnizorii de servicii si bunuri, societati bancare, birouri de credit, societati de asigurare si reasigurare, organizatii de cercetare a pietei.
Pe acest website exista link-uri catre terte website-uri; odata accesate aceste link-uri, utilizatorii se supun politicii website-ului respectiv.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la ONLINE ESTATES S.R.L. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
_______________________________________________________________
Observatie:* orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
* orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
ONLINE ESTATES S.R.L. certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal. ONLINE ESTATES S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Serverele pe care website-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.
S.C ONLINE ESTATES S.R.L tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare. Mai jos vă prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la protecția pe care v-o garantăm și scopul colectării datelor cu caracter personal.
În calitate de persoană împuternicită din perspectiva Regulamentului, procesăm doar datele cu caracter personal pe care dumneavoastră le-ați stabilit, pentru timpul indicat și în scopurile impuse de dumneavoastră ca operator. Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță, rămân proprietatea dumneavoastră și sunt stocate doar pe servere din Romania. Sistemul de back-up este foarte bine implementat și securizat, situat în spațiul European, iar nimeni în afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.
1. Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail: tehnic@dezvoltatorimobiliar.ro
2. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de furnizare a produselor comandate de clienți. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).
3. Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, CNP, data nașterii clientului și detaliile privind comenzile transmise către subscrisa.
4. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate de alte entități desemnate de ONLINE ESTATES SRL să prelucreze datele în numele și pe seama sa. Cu toate acestea, ONLINE ESTATES SRL rămâne operatorul datelor dumneavoastră. Astfel, este posibil sa transmitem datele către autorități publice, consultanți externi, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European, asigurându-ne însă întotdeauna că instituim garanții adecvate pentru protejarea datelor (spre exemplu, clauze contractuale de confidențialitate și de protecție a datelor).
5. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.
6. Pentru prelucrarea comenzilor, durata prelucrării va varia în funcție de perioada contractuală agreată de părți. Pentru îndeplinirea anumite obligații legale (cum ar fi obligațiile evidență de contabilă și raportare fiscală, arhivare etc.), durata prelucrării variază și ea în funcție de obligația legală incidentă. Începând cu data de 25 mai 2018, informații despre durata prelucrării datelor dumneavoastră pot fi obținute la următoarea adresă de e-mail: tehnic @ dezvoltatorimobiliar.ro
7. Aveți dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, în anumite condiții.
8. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume și adresă) vă va împiedica să plasați o comandă.
9. Aveți dreptul la portabilitatea datelor – în anumite condiții puteți primi datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau se poate solicita ca respectivele date să fie transmise altui operator;
10. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu vă va afecta legalitatea prelucrării datelor cu caracter personal înainte de a vă retrage consimțământul.
11. Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile.
Lista tuturor drepturile dumneavoastră odată cu adoptarea și implementarea GDPR
Prin urmare, în calitate de client ONLINE ESTATES SRL aveți următoarele drepturi:
Dreptul la informare- puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;
Dreptul la rectificare- puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
Dreptul la restricționarea prelucrării- puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
Dreptul de opoziție- vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
Dreptul la portabilitatea datelor- puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
Dreptul de a depune plângere- puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Dreptul de retragere a consimțământului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail tehnic@dezvoltatorimobiliar.ro