Cartierul Tamisa

Cauta in 202 ansambluri rezidentiale

Daca esti interesat de locuinte noi intr-un complex rezidential, pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro vei gasi toate ofertele de case si apartamente noi din ansamblurile rezidentiale din Romania. Indiferent daca doresti sa cumperi sau sa inchiriezi o locuinta, portalul DezvoltatorImobiliar.ro iti ofera cele mai multe variante de case si apartamente noi, din toate complexurile de blocuri noi din tara.

Ansambluri rezidentiale prezente pe site-ul: www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Filtreaza dupa:
vanzare
inchiriere
Ansambluri cu apartamente
Ansambluri cu case
Maurer Residence

Brasov, Brasov

de la 31.500 €
Ansamblul rezidențial Maurer Residence este amplasat în zona Tractorul, din Brașov. Complexul se întinde pe o suprafață de 3,6 ha și va găzdui 14 blocuri cu 750 apartamente noi.
Locuinte: Apartamente noi
Avantgarden3 Sibiu

Sibiu, Selimbar

de la 27.000 €
Ansamblul rezidențial Avantgarden3 Sibiu se află pe Prelungirea bulevardului Mihai Viteazul, Șelimbăr, în județul Sibiu. Ansamblul rezidențial va avea peste 1.800 de locuințe.
Locuinte: Apartamente noi
Smart City Residence

Ilfov, Bragadiru

de la 49.900 €
Smart City Residence este un ansamblu rezidențial aflat în orașul Bragadiru, județul Ilfov, care oferă la vânzare apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Politehnica Park Residence

Bucuresti, Grozavesti

de la 43.900 €
Ansamblul rezidențial Politehnica Park Residence este amplasat în cartierul Grozăvești, din București. Complexul este format din 4 blocuri de locuințe.
Locuinte: Apartamente noi
Mihai Bravu Residence VII

Bucuresti, Vitan

de la 80.500 €
Ansamblul rezidențial Mihai Bravu Residence VII se află în cartierul Vitan, la intersecţia bulevardelor Mihai Bravu şi Splaiul Unirii.
Locuinte: Apartamente noi
ANL Alba Iulia

Alba, Alba Iulia

de la 51.892 €
Ansamblul rezidențial ANL Alba Iulia va cuprinde 14 case înșiruite, de 3 camere. Locuințele vor fi dispuse în 2 tronsoane independente, cu câte 7 vile fiecare. Regimul de înălțime al caselor va fi P + M.
Locuinte: Apartamente noi
Deluxe Apartments Timpuri Noi

Bucuresti, Timpuri Noi

de la 107.000 €
Ansamblul rezidențial Deluxe Apartments Timpuri Noi se află în zona semi-centrală a Bucureștiului, în apropiere de stația de metrou Timpuri Noi.
Locuinte: Apartamente noi
ANL Brasov

Brasov, Brasov

de la 28.009 €
Ansamblul rezidențial ANL Brașov va avea 1 bloc de apartamente cu 2 scări și regim de înălţime 2S+P+8E+M. Imobilul găzduiește 76 de locuințe.
Locuinte: Apartamente noi
Mosilor Apartments

Bucuresti, Mosilor

de la 100.000 €
Ansamblul rezidențial Moșilor Apartments este format dintr-un bloc de locuințe noi, cu regim de înălțime S + P + 2 E + M + Pod, care găzduiește apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Gardena Residence

Bucuresti, Rahova

de la 26.700 €
Ansamblul rezidențial Gardena Residence este construit în zona Rahova-Măgurele. Ansamblul va avea în componență 55 de locuințe (studiouri, apartamente de 2 camere si apartamente de 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Ivonco Residential Pantelimon

Ilfov, Pantelimon

de la 32.000 €
Ansamblul rezidențial Ivonco Residential Pantelimon este construit în orașul Pantelimon, județul Ilfov, la 3 kilometri distanță de stația de metrou Pantelimon.
Locuinte: Apartamente noi
de la 88.900 €
Ansamblul rezidențial Tunari Nord este format din case tip multiplex cu 3 dormitoare, 2 băi și living, cu suprafețe totale utile de 95 mp (121 mp construiți). Complexul se află în Tunari, județul Ilfov.
Locuinte: Case noi
Dristor Park

Bucuresti, Dristor

de la 67.500 €
Ansamblul rezidențial Dristor Park este în construcție în cartierul bucureștean Dristor. Complexul va cuprinde 3 faze, în urma cărora vor fi realizate 250 de apartamente de 2 și 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Vile Magurele

Ilfov, Magurele

de la 84.000 €
Ansamblul rezidențial Vile Măgurele este format din 6 case noi cu regim de înălțime P + 1 și din 3 duplexuri separate, cu grădini individuale. Proiectul se află în Măgurele, Ilfov.
Locuinte: Case noi
Vacaresti Tineretului Residence 2

Bucuresti, Tineretului

de la 45.705 €
Ansamblul rezidential Văcărești Tineretului Residence 2 este format dintr-un bloc de apartamente cu regim de înălțime D + S + P + 10 E, aflat în apropiere de Parcul Tineretului.
Locuinte: Apartamente noi
Space Residence

Bucuresti, Prelungirea Ghencea

de la 89.800 €
Ansamblul rezidențial Space Residence se află în zona Prelungirea Ghencea, București Ansamblul rezidențial oferă case de vânzare, complet finisate.
Locuinte: Case noi
Cartierul Tamisa

Ilfov, 1 Decembrie

de la 75.000 €
Cartierul Tamisa face parte din proiectul rezidențial Green City, din partea de sud a orașului București (comuna 1 Decembrie, județul Ilfov). Cartierul Tamisa a devenit proprietatea unui investitor din Belgia.
Locuinte: Case noi
Palladium Residence

Bucuresti, Theodor Pallady

de la 22.700 €
Ansamblul rezidențial Palladium Residence se află în apropiere de Bulevardul Theodor Pallady (partea de Sud-Est a Bucureștiului). Complexul va avea 8 blocuri de locuințe.
Locuinte: Apartamente noi
Sky House

Ilfov, Domnesti

de la 68.000 €
Ansamblul rezidențial Sky House se află în localitatea Domnești, județul Ilfov, vizavi de Unitatea Militară. Complexul este format din case tip duplex, cu regim de înălțime D + P + 1E.
Locuinte: Case noi
Evocasa Viva

Brasov, Brasov

de la 49.000 €
Ansamblul rezidențial Evocasa Viva, din Brașov, se află în cartierul Noua, într-o zonă verde a orașului. Complexul rezidențial cuprinde garsoniere, apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
New Times Residence Unirii

Bucuresti, Unirii

de la 65.000 €
Ansamblul rezidențial New Times Residence Unirii este amplasat în zona centrală a Bucureștiului, în apropiere de Piața Unirii, Parcul Tineretului și stația de metrou Timpuri Noi.
Locuinte: Apartamente noi
Citadela Residence

Cluj, Cluj Napoca

de la 43.361 €
Ansamblul rezidențial Citadela Residence se află în orașul Cluj-Napoca. Proiectul va cuprinde 100 case tip duplex și triplex și 120 apartamente.
Locuinte: Apartamente noi
Global City Residence

Bucuresti, Muncii

de la 66.200 €
Ansamblul rezidențial Global City Residence este în construcție în apropiere de stația de metrou Piața Muncii, din Sectorul 3 al Bucureștiului și va cuprinde apartamente de 2 și 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Vegas Residence

Bucuresti, Berceni

de la 27.500 €
Ansamblul rezidențial Vegas Residence este amplasat la granița dintre Sectorul 4 al Bucureștiului și Popești Leordeni, într-o zonă rezidențială în plină dezvoltare.
Locuinte: Apartamente noi
Cavar Residence

Bucuresti, Brancoveanu

de la 48.500 €
Ansamblul rezidențial Cavar Residence se află în Sectorul 4 din București, în zona Brâncoveanu. Complexul este format din 2 blocuri de apartamente.
Locuinte: Apartamente noi
Duplex Domnesti

Ilfov, Domnesti

de la 59.900 €
Duplex Domnești este un proiect rezidențial din comuna Domnești, județul Ilfov, pe strada Caragea Vodă, Nr. 54, la 7 km de centura București.
Locuinte: Case noi
Urban Residence

Brasov, Brasov

de la 37.000 €
Complexul rezidențial Urban Residence este amplasat în cartierul Tractorul din Brașov, vis-a-vis de zona comerciala Coresi.
Locuinte: Apartamente noi
Valletta Residence

Bucuresti, Baneasa

de la 61.500 €
Valletta Residence este un ansamblu rezidențial din Băneasa, aflat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. Ansamblul rezidențial este format din 6 blocuri moderne, cu 182 de apartamente (de 2, 3 și 4 camere).
Locuinte: Apartamente noi
Mihai Bravu Residence VI

Bucuresti, Vitan

de la 67.000 €
Ansamblul rezidențial Mihai Bravu Residence VI se află în zona Vitan - Olimpia, din sectorul 3 al Bucureștiului. Proiectul cuprinde 14 apartamente de 2 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Siena Residence

Bucuresti, Berceni

de la 31.600 €
Ansamblul rezidențial Siena Residence se află în zona de Sud a Bucureștiului, în cartierul Berceni, în apropiere de stația de metrou Dimitrie Leonida. Proiectul este format dintr-un bloc de apartamente.
Locuinte: Apartamente noi
Matei Voievod Residence

Bucuresti, Iancului

de la 77.770 €
Ansamblul rezidențial Matei Voievod Residence este amplasat în zona Iancului, din București. Proiectul este format din 12 apartamente de 2 și 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Evocasa Optima

Bucuresti, Titan

de la 80.857 €
Ansamblul rezidențial Evocasa Optima este alcătuit din 2 blocuri de apartamente noi. Complexul rezidențial se află aproape de stația de metrou 1 Decembrie 1918, în cartierul Titan.
Locuinte: Apartamente noi
UpGround

Bucuresti, Barbu Vacarescu

de la 103.000 €
Ansamblul rezidențial UpGround, din zona Barbu Văcărescu, reprezintă o soluție ideală dacă doriți o locuință modernă în apropiere de centrul comercial și de afaceri din nordul Bucureștiului.
Locuinte: Apartamente noi
Onix Residence

Bucuresti, Grozavesti

de la 68.250 €
Ansamblul rezidențial Onix Residence se construiește în București, într-o zonă semi-centrală, pe Splaiul Independenței. În total vor fi 456 de apartamente noi.
Locuinte: Apartamente noi
Aria Residences

Ilfov, Corbeanca

de la 110.000 €
Ansamblul rezidențial Aria Residences, din Corbeanca, județul Ilfov, cuprinde 24 de case noi, locuite, iar în toamna acestui an se vor mai finaliza alte 16 locuințe.
Locuinte: Case noi
Mamaia Nord Rezidential

Constanta, Mamaia Sat

de la 45.000 €
Ansamblul rezidențial Mamaia Nord Rezidențial se află în zona Mamaia Sat - Strada D12, în Năvodari, Constanța. Ansamblul rezidențial cuprinde 3 blocuri de apartamente.
Locuinte: Apartamente noi
Gran Via Park

Bucuresti, Militari

de la 63.500 €
Ansamblul rezidențial Gran Via Park este format din 11 blocuri de apartamente, aflate în apropiere de Plaza România Mall, în cartierul Militari, din București.
Locuinte: Apartamente noi
RED7 Arad

Arad, Arad

de la 26.526 €
Ansamblul rezidențial RED7 Arad este situat pe Splaiul Magheru, Nr. 14, pe malul Mureșului, din zona Micălaca.
Locuinte: Apartamente noi
Pipera Residential Park

Bucuresti, Pipera

de la 106.500 €
Ansamblul rezidențial Pipera Residential Park este construit pe o suprafaţă de aproximativ 90.000 mp şi cuprinde aproximativ 250 de vile.
Locuinte: Case noi
Vista Rezidential Berceni

Bucuresti, Berceni

de la 23.000 €
Ansamblul rezidențial Vista Rezidențial Berceni este unul dintre cele mai ambițioase proiecte rezidențiale din București. Acesta se construiește în zona Metalurgiei, din Berceni.
Locuinte: Apartamente noi
Top Class Residence 4

Bucuresti, Berceni

de la 26.500 €
Ansamblul rezidențial Top Class Residence 4 se află în zona de Sud a Bucureștiului, în cartierul Berceni. Aceasta este cea de-a patra fază de dezvoltare a unui proiect imobiliar mai vast.
Locuinte: Apartamente noi
de la 62.380 €
Ansamblul rezidențial Pipera Lake View Apartments se află în zona de Nord a Bucureștiului, în Pipera, Voluntari.
Locuinte: Apartamente noi
Park Residences 5

Bucuresti, Baneasa

de la 55.000 €
Ansamblul rezidențial Park Residences 5 se află în Nordul Bucureștiului, în zona Băneasa, în apropiere de Lacul Grivița. În total sunt finalizate 160 de apartamente noi.
Locuinte: Apartamente noi
Sanpetru Residence Brasov

Brasov, Sanpetru

de la 24.500 €
Ansamblul rezidențial Sânpetru Residence se află în apropiere de Brașov, la poalele Rezervației Naturale Lempeș, în localitatea Sânpetru.
Locuinte: Apartamente noi
Dristor Residence

Bucuresti, Dristor

de la 51.000 €
Ansamblul rezidențial Dristor Residence se construiește pe Aleea Râmnicu-Vâlcea, nr. 20-22, în cartierul bucureștean Dristor.
Locuinte: Apartamente noi
Floreasca 1

Bucuresti, Floreasca

de la 322.245 €
Ansamblul rezidențial Floreasca 1 se află în zona extrem de apreciată și liniștită în Nordul Bucureștiului, pe strada Gheorghe Țițeica, lângă Lacul Floreasca, în apropiere de Mall-ul Promenada.
Locuinte: Apartamente noi
Dream Residence

Bucuresti, Rahova

de la 28.900 €
Ansamblul rezidențial Dream Residence se află în Sudul Capitalei la doar 4 km de Piata Unirii. Complexul rezidențial este alcătuit din 8 blocuri de apartamente noi în Rahova.
Locuinte: Apartamente noi
Rin Nord Residence

Ilfov, Otopeni

de la 42.000 €
Ansamblul rezidențial Rin Nord Residence, din Otopeni, județul Ilfov, îți oferă 90 de locuințe noi, de la garsoniere la apartamente de 3 camere. Locatarii au acces la facilitățile unui hotel de 4 stele, chiar în incinta cartierului lor.
Locuinte: Apartamente noi
Alpha Residence

Bucuresti, Berceni

de la 31.500 €
Alpha Residence este un ansamblu rezidențial aflat în Sectorul 4 al Bucureștiului, în zona Bulevardului Metalurgiei, în apropiere de stația de metrou Apărătorii Patriei.
Locuinte: Apartamente noi
Nova Residence 9

Ilfov, Popesti Leordeni

de la 35.000 €
Nova Residence 9 este un ansamblu rezidențial aflat în Popești Leordeni, la granița cu Sectorul 4 al Bucureștiului (cartierul Berceni). Ansamblul rezidențial este format dintr-un bloc cu 37 de apartamente.
Locuinte: Apartamente noi
Evocasa Armonia

Bucuresti, Titan

de la 89.000 €
Ansamblul rezidențial Evocasa Armonia se află în cartierul Titan, din București. Complexul rezidențial cuprinde garsoniere, apartamente noi de 2 și 3 camere sau penthouse-uri.
Locuinte: Apartamente noi
Edenia Titan

Bucuresti, Titan

de la 42.857 €
Complexul rezidențial Edenia Titan este format din 3 blocuri noi de apartamente moderne, fiecare de 11 etaje. Ansamblul rezidențial se află în cartierul Titan.
Locuinte: Apartamente noi
ISG Residence II - Parcul Carol

Bucuresti, Parcul Carol

de la 45.313 €
Ansamblul rezidențial ISG Residence II - Parcul Carol se află în apropiere de Parcul Carol, în Sectorul 5 al Bucureștiului (zona Filaret). Complexul rezidențial ISG Residence 2 este alcătuit din 4 blocuri de locuințe.
Locuinte: Apartamente noi
Case Bavaria

Ilfov, Balotesti

de la 74.900 €
Case Bavaria este un proiect rezidențial de vile în Balotești, județul Ilfov. Locuințele aflate la vânzare au 4 camere și sunt disponibile la prețul de 70.000 euro (TVA inclus).
Locuinte: Case noi
Safety Residence

Brasov, Brasov

de la 26.500 €
Ansamblul rezidențial Safety Residence se află în cartierul Tractorul, din Brașov. Proiectul va cuprinde 12 blocuri de apartamente, care vor fi predate în întregime în luna iulie a anului 2018.
Locuinte: Apartamente noi
Alphaville Trei

Brasov, Brasov

de la 53.537 €
Ansamblul rezidențial Alphaville Trei este situat în Brașov, cartierul Racădău, pe strada Vasile Alecsandri. Proiectul cuprinde 2 blocuri cu 169 apartamente și este dezvoltat în 2 faze.
Locuinte: Apartamente noi
Perla Residence 2

Bucuresti, Berceni

de la 28.500 €
Ansamblul rezidențial Perla Residence 2 este un proiect imobiliar aflat în zona de Sud a Bucureștiului, în apropiere de stația de metrou Dimitrie Leonida.
Locuinte: Apartamente noi
Avantgarden 3

Brasov, Brasov

de la 28.000 €
Ansamblul Avantgarden 3 este cel mai mare complex rezidențial din orașul Brașov. Aici compania MAURER Imobiliare, cel mai mare dezvoltator din Transilvania, construiește peste 3.500 de apartamente noi, în trei etape.
Locuinte: Apartamente noi
FeliCity Residence

Bucuresti, Baneasa

de la 52.500 €
Ansamblul rezidențial FeliCity Residence oferă apartamente de 2, 3 și 4 camere, la prețuri excelente și cu dotări și finisaje de calitate.
Locuinte: Apartamente noi
Cartierul Solar

Bucuresti, Berceni

de la 28.900 €
Ansamblul rezidențial Cartierul Solar este situat în zona de Sud a Bucureștiului, aproape de Piața de Gros din cartierul Berceni. Complexul rezidențial va fi format din 15 blocuri cu regim de înălțime S + P + 5 E, cu peste 1.000 de locuințe.
Locuinte: Apartamente noi
Imperial Residence

Brasov, Brasov

de la 33.000 €
Ansamblul rezidențial Imperial Residence este un proiect imobiliar construit în Brașov, în zona de vile a cunoscutului cartier Tractorul.
Locuinte: Apartamente noi
Creativ Residence

Bucuresti, Berceni

de la 26.500 €
Ansamblul rezidențial Creativ Residence este poziționat într-o zonă rezidențială în continuă expansiune, din Sudul Bucureștiului, în cartierul Berceni.
Locuinte: Apartamente noi
Dream Town Residence

Ilfov, Popesti Leordeni

de la 33.500 €
Ansamblul rezidențial Dream Town Residence se află în zona de Sud a Bucureștiului, în Popești Leordeni, Ilfov și cuprinde 12 blocuri de apartamente.
Locuinte: Apartamente noi
MetroCity Academiei

Bucuresti, Cotroceni

de la 68.148 €
Ansamblul rezidențial MetroCity Academiei este un proiect nou, care se construiește pe Șoseaua Progresului, în apropierea Academiei Militare, din București.
Locuinte: Apartamente noi
Premium Residence

Bihor, Oradea

de la 42.745 €
Premium Residence este un ansamblu rezidențial din Oradea, format dintr-un bloc cu regim de înălțime D + P + 10 E. Acesta dispune de spații comerciale la parter și de apartamente premium la etajele 1-10.
Locuinte: Apartamente noi
Cerul Vlasiei

Ilfov, Moara Vlasiei

de la 150.000 €
Ansamblul rezidențial Cerul Vlăsiei beneficiază de locație unică, respectiv peninsula Căldărușani. Proiectul rezidențial are deschidere pe lacul Căldărușani, pe ambele laturi ale acestuia.
Locuinte: Case noi
Premium Residence Sova

Bihor, Oradea

de la 48.887 €
Ansamblul rezidențial Premium Residence Sova se află într-unul din punctele cheie ale orașului Oradea - zona Nufărul (la intersecția străzii N. Șova cu strada Grigore Moisil).
Locuinte: Apartamente noi
Silflor Residence

Bucuresti, Berceni

de la 24.300 €
Ansamblul rezidențial Silflor Residence este amplasat în zona de Sud a Bucureștiului, în cartierul Berceni. Complexul cuprinde 3 faze de execuție și 214 locuințe noi.
Locuinte: Apartamente noi
Timisoara 58 Apartments

Bucuresti, Drumul Taberei

de la 54.000 €
Complexul rezidențial Timișoara 58 Apartments se află în cartierul Drumul Taberei, pe terenul fostei fabrici Frigocom. Primul bloc de locuințe va fi finalizat în aprilie.
Locuinte: Apartamente noi
RED6 Oradea

Bihor, Oradea

de la 71.175 €
Ansamblul rezidențial RED6 Oradea va găzdui apartamente complet finisate și cu dotări moderne. Termenul de finalizare al ansamblului rezidențial RED6 Oradea este anul 2017.
Locuinte: Apartamente noi
American Village

Bucuresti, Pipera

de la 65.000 €
Ansamblul rezidențial American Village se află în Nordul Bucureștiului, în zona Pipera. Complexul rezidențial va fi dezvoltat în mai multe etape.
Locuinte:
Dynamic Residence

Brasov, Brasov

de la 27.900 €
Ansamblul rezidențial Dynamic Residence se află în cartierul Tractorul, din Brașov. Primul bloc al complexului rezidențial Dynamic Residence va găzdui 42 de locuințe noi.
Locuinte: Apartamente noi
Citta Residential Park

Bucuresti, Pantelimon

de la 65.400 €
Ansamblul rezidențial Citta Residential Park se află în cartierul Pantelimon, din București, în apropiere de Piața Delfinului. Complexul va fi format din 4 blocuri de apartamente de 2 și 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Green Residence Sisesti

Bucuresti, Bucurestii Noi

de la 51.000 €
Ansamblul rezidențial Green Residence Sisești se află în zona Bucureștii Noi, în nordul Capitalei. Complexul este alcătuit din 5 clădiri cu nivel redus de înălțime, cu apartamente de 2 și 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Evocasa Completa

Bacau, Bacau

de la 35.900 €
Ansamblul rezidențial Evocasa Completa se află pe strada Ștefan cel Mare, Nr. 24E, în noul centru al Bacăului. Ansamblul rezidențial cuprinde în prima fază un bloc de 13 etaje.
Locuinte: Apartamente noi
Evocasa Selecta

Bucuresti, Iancului

de la 98.500 €
Ansamblul rezidențial Evocasa Selecta se află în apropiere de Foișorul de Foc, pe Bulevardul Ferdinand, la mică distanță de centrul Bucureștiului și de zona Piața Iancului.
Locuinte: Apartamente noi
Cosmopolis

Ilfov, Stefanestii De Jos

de la 42.700 €
Ansamblul rezidențial Cosmopolis a apărut pe piața imobiliară din România în anul 2009. Comopolis este alegerea perfectă pentru cei care doresc o locuință într-o zonă verde și liniștită
Locuinte:
Trend Residence

Ilfov, Popesti Leordeni

de la 35.200 €
Ansamblul rezidențial Trend Residence este un proiect nou, care se construiește în zona de Sud-Est a Bucureștiului, în localitatea Popești-Leordeni, la mică distanță de centrul Bucureștiului.
Locuinte:
Good Residence

Ilfov, Balotesti

de la 79.900 €
Good Residence este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute ansambluri rezidențiale din Nordul Bucureștiului. Acesta este situat în localitatea Balotești.
Locuinte: Case noi
Sun Residence Berceni

Bucuresti, Berceni

de la 30.077 €
Ansamblul rezidențial Sun Residence Berceni se află în zona de sud a Bucureștiului, în cartierul Berceni. Complexul rezidențial oferă la vânzare garsoniere și apartamente de 2 camere.
Locuinte: Apartamente noi
NearCenter Residence - Tepes Voda

Bucuresti, Iancului

de la 76.000 €
Ansamblul rezidențial NearCenter Residence - Țepeș Vodă se află în apropiere de centrul Bucureștiului, în vecinătatea stațiilor de metrou Piața Iancului și Piața Muncii.
Locuinte: Apartamente noi
Mihai Bravu Residence V

Bucuresti, Vitan

de la 77.500 €
Ansamblul rezidențial Mihai Bravu Residence V se află în zona Vitan - Olimpia, din sectorul 3 al Bucureștiului. Proiectul cuprinde 15 apartamente de 2 camere și 2 apartamente de 3 camere.
Locuinte: Apartamente noi
Evocasa Orizont

Prahova, Ploiesti

de la 65.000 €
Ansamblul rezidențial Evocasa Orizont este amplasat în cartierul Albert, la 10 minute de centrul orașului Ploiești. Complexul rezidențial este format din 156 de locuințe noi.
Locuinte:
Teleajen Residence

Bucuresti, Iancului

de la 54.500 €
Ansamblul rezidențial Teleajen Residence este un proiect imobiliar din zona Iancului, București. Acesta găzduiește 28 de locuințe noi.
Locuinte: Apartamente noi

Nota clientilor pentru ansamblurile rezidentiale: 3.8 / 5 ( 193 voturi)

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI