Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun cum sa decorezi (III)

15-10-2015 / Blog amenajari locuinte

Așa cum am promis, am pregătit idei decorative pentru fiecare zodie. Dacă nu te regăsești în sugestiile prezentate aici și aici, te invităm să citești articolul de mai jos. În rândurile ce urmează am vorbit despre caracteristicile zodiilor Balanță, Scorpion, Săgetător și cum arată locuințele lor.


Balanță


Balanțele sunt înclinate către frumosul estetic. Nu o spunem noi, ci astrologii. Cele mai multe Balanțe dețin standarde înalte, pe care le investesc și în amenajarea locuinței. În timp ce alte zodii sunt orientate către linii drepte și simple, nativii din zodia Balanță sunt atrași de liniile orientale și atmosfera Zen.


Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt orientate către spații largi, moderne, cu accent pe accesorii esențiale. Cunoscute ca fiind uneori indecise, Balanțele trebuie să acorde o atenție deosebită ordinii în casă, pentru a nu înclina talerul către debandadă.


În ceea ce privește cromatica apreciată de nativii acestei zodii întâlnim nuanțe deschise de roz, bej, albastru sau verde. Un ambient plăcut pentru Balanțe poate fi conturat prin amenajarea unor spații cu flori.


Scorpion


Intimitatea redată de spațiile slab luminate reprezintă un atuu pentru casa oricărui Scorpion. Dacă reprezinți această zodie și optezi pentru accente de umbre și tonuri calde, vei descoperi că ai creat locuința perfectă pentru tine. Cei mai îndrăzneți pot alege culoarea focului, dar și nuanțe maronii și rozalii.


Acest semn zodiacal se poate simți confortabil în case decorate în stil etnic. Inspriate din zona Orientului Mijlociu, dormitoarele Scorpionilor au, de cele mai multe ori, accente ornamentale: etnice, tribale sau chiar artefacte.


Scorpionilor le sunt recomandate interioarele care emană o doză de mister. Printre materialele care pot conduce la o amenajare dramatică sunt țesăturile prețioase, catifeaua, mătasea și pielea.


Săgetător


Dacă ești Săgetător înseamnă că iubești libertatea și spațiile deschise. De asemenea, ești orientat către locuri moderne și ușor accesibile. De cele mai multe ori, locuința ta reflectă pasiunea pentru călătorii, fiind totodată un spațiu primitor și cald.


Tu, Săgetătorule, știi că ești dezordonat, așa că nu îți mai atragem atenția și noi. Un spirit aventuros ca al tău nu poate fi constrâns de bariere decorative. Cu toate acestea, îți recomandăm violet, turcoaz și albastru, căci vor prinde viață în locuința ta.


Un Săgetător va fi orientat către un mobilier practic, potrivit pentru distracție. Pentru că este adeptul petrecerii timpului alături de cei dragi, va încerca să creeze spațiile potrivite pentru întâlnirile cu prietenii și familia.


Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.