TIOR

Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun cum sa decorezi (II)

În continuarea primului articol legat de amenajarea locuinței în funcție de zodie, venim cu noi sugestii în întâmpinarea celor născuți sub următoarele semne zodiacale: Rac, Leu și Fecioară.


Rac


Racii se simt bine acasă. Sunt genul de persoane cărora nu ar trebui să le lipsească căldura și dragostea. De aceea, investesc în locuința lor resursele necesare pentru un cămin în interiorul căruia se pot retrage pentru mai multă liniște. De asemenea, au grijă ca fiecare încăpere să fie primitoare și confortabilă. Casa perfectă pentru acest semn zodiacal trebuie să faciliteze aerisirea și luminarea naturală.


Un alt aspect important îl constituie legătura cu trecutul, care se regăsește în locuința oricărui Rac. Amintirile de familie și antichitățile își vor găsi mereu un loc în designul casei, astfel încât să ofere o atmosferă caldă atât celor care locuiesc, cât și celor care vizitează locuința. Plantele și florile îl vor face întodeauna fericit pe cel născut sub acest semn zodiacal de apă.


Leu


Interesele unui Leu în ceea ce privește amenajarea locuinței gravitează în jurul ideii de opulență. În plus, acordă o atenție deosebită materialelor din care sunt confecționate elementele de design. Calitatea ocupă un loc important atât pentru piesele cu greutate, precum mobilierul, cât și pentru covoarele și pernele decorative.


Iubitori de amenajări interioare elegante, țintesc către o casă cu care să se mândrească. Leii reprezintă un semn zodiacal puternic legat de arhitecturi extravagante și impunătoare. Astfel se poate explica și preferința pentru mobilierul elegant și tapițeriile de catifea.


Dormitorul Leului trebuie să respecte o intimitate și un ambient călduros, specific zodiei. În paleta cromatică preferată de către lei se numără culorile calde (roșu, portocaliu, galben), dar și violet, care se încadrează în extrema culorilor reci.


Fecioara


Fecioarele au un simț al detaliului foarte bine dezvoltat. Se descurcă în amenajarea oricărui tip de spațiu, fiind orientate către activități de home design. Mereu organizate, dezordinea este un cuvânt străin de preocupările persoanelor născute sub semnul fecioarei.


În ciuda faptului că Fecioarele sunt calculate în ceea ce privește amenajarea locuinței, aleg spațiile deschise, care să le ofere libertate. Slăbiciunea Fecioarei o constituie mobilierul de epocă, confecționat din lemn deschis la culoare și accesorizat cu elemente din sticlă. În contrast cu mobilierul ales sunt pereții vopsiți în albastru, verde-gălbui sau culori neutre.


Au numeroase idei de planificare a spațiului care le ajută să depoziteze eficient fiecare obiect. Bucătăria nu face excepție de la organizarea meticuloasă a fiecărui detaliu și respectă o linie decorativă simplă, dar primitoare.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI