TIOR

Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun cum sa decorezi (I)

Zodia spune multe despre tine, dar și despre cum ar trebui să îți amenajezi locuința. De aceea, ne-am propus să acordăm o atenție deosebită fiecărei zodii în parte. Urmărește articolele noastre, găsește-ți semnul zodiacal care te reprezintă și pune în aplicare cele mai practice și sigure sfaturi decorative.


Berbec


Berbecul este cunoscut drept lider zodiacal. Deloc statornic, nu își dorește să acorde mult timp curățeniei în casă. Este atras de stilul minimalist, bine organizat. Cel mai util ar fi ca locuința Berbecului să respecte un design cu linii simple, curate. Spațiile de stocare sunt pe placul nativilor din această zodie, aspect ceva îi va ajuta să nu trăiască într-o locuință în care domină haosul.


Adepți ai stilului DIY în casa berbecului vom întâlni adesea diverse instrumente de bricolaj. În funcție de posibilități, aceștia preferă încăperile destinate depozitării: garaj, cămară, debara. Puși mereu pe fapte mari, sunt dornici să facă multiple renovări, pe care nu le duc întotdeauna la îndeplinire.


Sentimentul de „acasă” este important pentru ei, cel mai adesea aleg elemente care să le ofere un confort sporit. Fiind un semn de foc, îi sunt recomandate fie culori „de foc” din paleta cromatică, fie un reprezentant al focului propriu-zis – un șemineu elegant s-ar încadra perfect în locuința sa.


Taur


Taurul este atașat de posesiunile sale materiale. Investește în locuința sa, considerând-o un simbol al statutului pe care îl deține. Vorbim aici atât de confort și stabilitate, cât și de un lux vital pentru reprezentanții acestei zodii.


Taurii aleg să investească în covoare, draperii și mobilier practic. Semnul lor zodiacal este orientat către achiziționarea unor obiecte ornamentale elegante, atemporale. Din casa Taurului nu va lipsi o amenajare aparte a bucătăriei și a locului de servit masa, care trebuie să fie spațioase.


Potrivite pentru locuința ce aparține unui taur sunt antichitățile, florile naturale și țesăturile de calitate, moi și pufoase. Dispoziția acestei zodii este redată cel mai adesea prin tonuri de verde, roz sau nuanțe pământii. Totodată, nu lipsește muzica, iar în home design este asociată unui pian sau unui sistem audio performant.


Gemeni


Alegerile Gemenilor în ceea ce privește amenajările interiorare sunt într-un stil tineresc, urban. Acest aspect își are originea în stilul de viață al celor din zodia gemeni. Iubesc interacțiunea socială, ieșirile în oraș și divertismentul. De aceea, casa lor pune în aplicare amenajarea unui spațiu vesel, orientat către musafiri, căci nu le place să stea singuri prea mult timp.


O problemă a Gemenilor poate fi dezordinea, pe care ar trebui să o evite prin folosirea unui mobilier spațios. Cu toate acestea, ei se adaptează ușor oricăror interioare, fie de lux, fie simpliste. Locuința va fi întotdeauna caracterizată ca fiind ușor adaptabilă dorințelor de moment ale gemenilor.


Sunt adesea schimbători, iar dualitatea zodiei îi va determina să achiziționeze în dublu exemplar anumite obiecte decorative. Mai mult decât atât, uneori cad în extrema kitsch-ului, în ciuda faptului că doar cu o zi în urma optau pentru elemente „la modă”. Culorile de care se simt atrași sunt cele vibrante, precum albastru, verde și galben.


Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI