Targul National Imobiliar, in cifre

26-04-2016 / Blog rezidential

Targul National Imobiliar, in cifreTârgul Naţional Imobiliar (TNI), cel mai important eveniment dedicat pieţei imobiliare din luna aprilie, a publicat pe site-ul său statisticile ediţiei cu nr. 23. Cel mai mare portal cu proiecte imobiliare din România, DezvoltatorImobiliar.ro, a fost unul dintre partenerii TNI.

Statistici Târgul Naţional Imobiliar 15-17 aprilie 2016

112 expozanţi au participat la târgul imobiliar al lunii aprilie, desfăşurat la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Dintre aceştia, 71 au fost dezvoltatori imobiliari, 36 agenţii imobiliare şi 5 instituţii financiare.

De-a lungul celor 3 zile ale evenimentului, 2.984 de vizitatori au descoperit ofertele de locuinţe şi de creditare ale participanţilor de la TNI. De asemenea, numărul vizitatorilor pe site-ul evenimentului în săptămâna expoziţiei a fost de aproximativ 24.500, iar numărul de pagini accesate a fost de 124.300.

Următoarea ediţie a Târgului Naţional Imobiliar are loc, în aceeaşi locaţie, Palatul Parlamentului, Sala Unirea, în perioada 30 septembrie - 2 octombrie 2016. Potrivit organizatorilor, spaţiul expoziţional este deja ocupat în proporţie de 60%.

DezvoltatorImobiliar.ro, partener al Târgului Naţional Imobiliar

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro a fost unul dintre partenerii Târgului Naţional Imobiliar şi la ediţia din aprilie 2016. La standul DezvoltatorImobiliar.ro, vizitatorii şi-au căutat locuinţa dorită din cele peste 1.300 de oferte de case şi apartamente noi disponibile pe portal, s-au înscris în cursa pentru câştigarea unui espressor Tchibo Cafissimo şi au fost informaţi despre aplicaţia pentru telefoanele Android, recent lansată.

Ca de fiecare dată în ultimii 3 ani, compania de marketing şi cercetare de piaţă ElQual, a realizat la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro, un studiu la Târgul Naţional Imobiliar, cu privire la comportamentul românilor care doresc să cumpere locuinţe. Vom reveni în scurt timp cu rezultatele cercetării!

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din România

Încă din prima parte a anului 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a surprins piaţa imobiliară din România prin introducerea modalităţilor de promovare inovatoare: fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările şi interviurile video, plus, începând cu anul 2016, filmările aeriene.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.