Rezidentialul ajunge si in Frumusani – 100 de vile se construiesc aici

09-11-2014 / Blog rezidential

Rezidentialul ajunge si in Frumusani – 100 de vile se construiesc aiciRezidenţialul ajunge şi în Frumuşani. Doi oameni de afaceri au anunţat că vor construi 100 de vile într-un ansamblu rezidenţial în Frumuşani, pe malul lacului Pasărea. Prima fază a complexului va fi gata în toamna anului viitor, iar întregul proiect va fi livrat în anul 2017.

 

Dezgheţarea pieţei imobiliare şi accesul mai uşor la creditare i-au convins pe dezvoltatori să mizeze pe construcţii rezidenţiale. Firma Kape Premium Imobiliare va construi un ansamblu rezidenţial de 100 de case în Frumuşani, pe malul lacului Pasărea. 9 milioane de euro vor fi investiţi în proiectul numit sugestiv Residence du Lac, de-a lungul a mai multor faze de dezvoltare. Prima dintre acestea va cuprinde 23 de vile, loc de joacă şi terenuri de sport şi va fi gata în luna septembrie a anului viitor.

 

Ansamblul rezidenţial din Frumuşani va pune la dispoziţie clienţilor 3 tipuri de case, la preţuri începând cu 79.900 euro (TVA inclus), în cazul vilelor de 80 de metri pătraţi utili, cu loturi de teren de 700 de metri pătraţi. Casele din ansamblul Residence du Lac vor fi din cărămidă şi beton armat.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.