Arad si Oradea, in lista DezvoltatorImobiliar.ro!

19-04-2016 / Blog rezidential

Arad si Oradea, in lista DezvoltatorImobiliar.ro!Arad şi Oradea sunt cele mai noi oraşe cu oferte de ansambluri rezidenţiale pe care le găsiţi pe DezvoltatorImobiliar.ro. Cel mai mare portal cu oferte rezidenţiale din România are plăcerea să vă prezinte 2 ansambluri rezidenţiale din Arad şi Oradea, construite de către unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din ţară: ARED!

Expansiunea DezvoltatorImobiliar.ro continuă. După Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Braşov, Constanţa, Prahova, Albă şi Bacău, cel mai mare portal de oferte de locuinţe noi din ţară promovează şi ansambluri rezidenţiale din Oradea şi Arad.

RED6 Oradea şi RED7 Arad sunt noutăţile cu care portalul DezvoltatorImobiliar.ro şi-a început promovarea rezidenţială în partea de Vest a României. Ambele ansambluri rezidenţiale sunt construite de către renumitul dezvoltator ARED, o companie care are în portofoliu peste 2.300 de apartamente noi în ansambluri rezidenţiale din Vestul ţării (în Arad şi Oradea). Până în anul 2018, ARED promite că va livra peste 3.000 de locuinţe în România şi chiar şi în capitala Ungariei, Budapesta.

Atât RED6 Oradea, cât şi RED7 Arad găzduiesc apartamente ultra-moderne, dotate cu tehnologii de ultima generaţie, de care puţine locuinţe din România dispun, precum senzori inundaţie ce opresc alimentarea cu apă a apartamentului în caz de inundaţie, senzori de fum şi incendiu, sistem antiefracţie cu detectoare IR etc... Sistemul avertizează proprietarul de producerea acestor evenimente prin transmiterea de mesaje text pe telefonul mobil!

Ansamblul rezidenţial RED7 Arad beneficiază de o locaţie superbă, pe Splaiul Magheru, chiar pe malul Mureşului. Complexul oferă garsoniere de vânzare la preţuri începând cu 26.526 euro (TVA inclus), apartamente de 2 camere la preţuri de la 46.703 euro (TVA inclus) şi apartamente de 3 camere la preţuri pornind de la 62.799 euro (TVA inclus).

Ansamblul rezidenţial RED6 Oradea este amplasat într-o zonă excelentă a oraşului Oradea, pe strada Ştefan Octavian Iosif. Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro puteţi găsi apartamente de 3 camere, foarte spaţioase, la preţuri începând cu 71.175 euro (TVA inclus).

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieței imobiliare din România

Încă din prima parte a anului 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a surprins piața imobiliară din România prin introducerea modalităților de promovare inovatoare: fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările și interviurile video, plus, începând cu anul 2016, filmările aeriene.

DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanții dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor imobiliare, bănci, arhitecți, notari etc... Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezentă și la cele mai importante evenimente imobiliare din România (lansări de ansambluri rezidențiale noi, conferințe de presă imobiliare, târguri imobiliare etc...), de unde transmite cele mai noi știri imobiliare prin interviuri și prezentări video.

Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie locuința dorită, fie complexul rezidențial de care sunt interesați. Astfel, DezvoltatorImobiliar.ro aduce ofertele dorite în casele oamenilor, fiind inovatorul absolut al pieței imobiliare din România.

Filmările aeriene sunt cele mai spectaculoase modalități de promovare pentru proiectele rezidențiale. Altitudinea mare de la care se realizează filmările aeriene conduce la rezultate extraordinare: fotografii și filmări de o calitate și de o claritate unice. Din acest motiv, materialele obținute te vor ajuta la alegerea casei mult dorite.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.