Ansamblu de 43 apartamente, vandut cu un an inainte sa fie gata!

23-07-2016 / Blog rezidential

Ansamblu de 43 apartamente, vandut cu un an inainte sa fie gata!Ansamblul rezidenţial Central District Cuza 99, din apropiere de Primăria Sectorului 1, a fost vândut aproape un întregime. Ceea ce este cu adevărat notabil este că proiectul va fi gata abia peste un an.

La doar 2 săptămâni de la începerea lucrărilor, dezvoltatorul Forty Management & Investments, cel care se ocupă de construcţia ansamblului rezidenţial Central District Cuza 99, anunţă că a vândut 39 din cele 43 de apartamente din complex.

„Ne-am angajat să terminăm lucrările în august 2017, dar cred că vom finaliza mai devreme. Am vândut 93% din proiect, mai avem patru apartamente, dar pentru două suntem deja în tratative cu nişte cumpărători. Estimăm că în două săptămâni vom finaliza totul. Cei care au contractat apartamentele au plătit un avans de 10%, urmând să achite restul banilor în momentul finalizării locuinţelor, fie prin credite, fie integral“, a declarat directorul general al dezvoltatorului imobiliar Forty Management & Investments, pentru zf.ro.

Costul pentru construcţia ansamblului rezidenţial este de aproximativ 5 milioane euro. Complexul va avea în componență de la garsoniere la apartamente de 5 camere. Preţurile încep de la 53.000 euro (plus TVA).

De pe site-ul complexului rezidenţial aflăm că locuinţele se vor preda complet finisate şi vor dispune de centrale termice individuale, tâmplării cu 6 camere şi funcţie de microventilație pentru aerisirea naturală a casei, sistem de supraveghere video, spaţii de depozitare generoase, terase spaţioase şi multe altele.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.