SudRezidentialBroker te ajuta sa obtii creditul imobiliar perfect pentru tine

03-09-2013 / Blog imobiliar

SudRezidentialBroker te ajuta sa obtii creditul imobiliar perfect pentru tineÎți dorești un credit pentru locuința pe care vrei să o cumperi și nu știi de unde să alegi? Te gândești la mai multe variante și nu esti sigur care ți se potrivește cel mai bine? SudRezidențialBroker, nou-lansata divizie financiară a principalului promotor imobiliar al zonei de Sud a Bucureștiului, Sudrezidential.ro, te va ajuta să optezi pentru cea mai bună variantă de creditare pentru tine.

 

 

Ce este SudRezidențialBroker?

 

Doar apelând la SudRezidențialBroker vei beneficia de consultanță profesionistă de la cei mai buni experți în domeniul imobiliar. Departamentul agenției SudRezidential.ro este dedicat tuturor persoanelor care doresc să-și cumpere o locuință și au nevoie de informații despre cele mai bune oferte ale băncilor care se potrivesc dorințelor și posibilităților lor.

 

Doarece contractarea unui credit imobiliar poate fi o misiune dificilă pentru fiecare dintre noi, divizia SudRezidențialBroker a fost creată pentru a ușura cât mai mult posibil acest proces. "În grija noastră pentru clienţi, am gândit acest pachet de servicii pentru a reduce la minim timpul alocat acestui demers şi stresul pe care îl poate genera lista lungă de formalităţi de îndeplinit. Deşi iniţial SudRezidentialBroker a fost doar o divizie a SudRezidential.ro, principalul promotor imobiliar a zonei de Sud a Bucureştiului, interesul pentru acest gen de servicii ne-a inspirat să gândim un plan de afaceri care cuprinde o potenţială extindere a diviziei şi în alte zone, astfel încât să poată beneficia de expertiza noastră o categorie cât mai largă de clienţi”, a declarat Adrian Pandelescu - directorul SudRezidențialBroker.

 

Îți este greu să înțelegi toate detaliile cu care ești asaltat de către consultanții bancari atunci când ți se prezintă ofertele de creditare? Dacă apelezi la SudRezidențialBroker ți se va explica pe îndelete care sunt avantajele și dezavantajele creditelor dintre care vrei să alegi, astfel încat vei putea să iei cea mai bună decizie în cel mai scurt timp.

 

Consultanță imobiliară completă, doar la SudRezidențialBroker

 

Pe lângă consultanța pentru creditele imobiliare, SudRezidențialBroker este și sursa ta de solutii financiare: Prima Casă, credite ipotecare, credite de nevoi personale, credite auto, carduri de credit, asigurări RCA, asigurări CASCO, asigurări de bunuri, asigurări de locuințe, de viață, medicale, etc.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.