TIOR

Previziune imobiliara Bucuresti – apartamentele vechi se vor ieftini pana la 550 euro/mp

Previziune imobiliara Bucuresti – apartamentele vechi se vor ieftini pana la 550 euro/mpPiaţa imobiliară bucureşteană face loc încet-încet tot mai mult locuinţelor noi, din complexuri rezidenţiale. Arhitectul şef al Sectorului 3 din Bucureşti, Ştefan Dumitraşcu, afirmă că apartamentele din blocurile vechi ale Capitalei ar putea ajunge în următorii 3 ani la preţuri de vânzare de până la 550 euro/mp, din cauza volumului foarte mare de locuinţe noi, de calitate.

 

 

Locuinţele noi care se construiesc într-un ritm intens în Bucureşti vor conduce la deprecierea apartamentelor vechi, spune Ştefan Dumitraşcu, arhitectul şef al Sectorului 3: "Aceste apartamente (cele din blocurile vechi) se vor devaloriza progresiv, iar în următorii doi ani această scădere se va menţine, din cauza uzurii inevitabile a acestor spaţii, dar şi a calităţii mult mai ridicate a spaţiilor care se construiesc”.

 

Arhitectul a mai declarat că în Bucureşti încă mai există multe locuintee vechi care se vând la preţuri de peste 1.000 euro/mp, însă în viitorul apropiat situaţia se va schimba: “ Piaţa se va stabiliza în următorii trei ani la preţul de vânzare de 550-600 de euro metrul pătrat pentru un apartament vechi”.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI