Previziune imobiliara Bucuresti – apartamentele vechi se vor ieftini pana la 550 euro/mp

13-02-2015 / Blog imobiliar

Previziune imobiliara Bucuresti – apartamentele vechi se vor ieftini pana la 550 euro/mpPiaţa imobiliară bucureşteană face loc încet-încet tot mai mult locuinţelor noi, din complexuri rezidenţiale. Arhitectul şef al Sectorului 3 din Bucureşti, Ştefan Dumitraşcu, afirmă că apartamentele din blocurile vechi ale Capitalei ar putea ajunge în următorii 3 ani la preţuri de vânzare de până la 550 euro/mp, din cauza volumului foarte mare de locuinţe noi, de calitate.

 

 

Locuinţele noi care se construiesc într-un ritm intens în Bucureşti vor conduce la deprecierea apartamentelor vechi, spune Ştefan Dumitraşcu, arhitectul şef al Sectorului 3: "Aceste apartamente (cele din blocurile vechi) se vor devaloriza progresiv, iar în următorii doi ani această scădere se va menţine, din cauza uzurii inevitabile a acestor spaţii, dar şi a calităţii mult mai ridicate a spaţiilor care se construiesc”.

 

Arhitectul a mai declarat că în Bucureşti încă mai există multe locuintee vechi care se vând la preţuri de peste 1.000 euro/mp, însă în viitorul apropiat situaţia se va schimba: “ Piaţa se va stabiliza în următorii trei ani la preţul de vânzare de 550-600 de euro metrul pătrat pentru un apartament vechi”.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.