Romanian International Bank devine Idea Bank

20-04-2015 / Blog credite imobiliare

Romanian International Bank devine Idea BankRomanian International Bank devine Idea Bank. După ce grupul din Polonia, Getin Holding, a preluat banca familiei Roberts în urmă cu un an şi jumătate, începând cu data de 22 aprilie 2015 această îşi va desfăşura activitatea sub numele de Idea Bank.

 

Romanian International Bank, instituţie prezentă în România încă din anul 1998, îşi va schimba numele în Idea Bank. Banca şi-a schimbat proprietarul la sfârşitul anului 2013, când a fost preluată de marele grup polonez Getin Holding. În România, RIB are 34 de sucursale, din care 15 doar în Bucureşti.

 

O dată cu schimbarea de branding, banca îşi va muta sediul central în clădirea de spaţii birouri Hermes Business Campus, din Capitală.

 

Despre Getin Holding

 

Getin Holding are mai multe afaceri în diverse ţări europene, precum Polonia, Rusia, Ucraina şi Belarus, în domeniul bancar, al intermedierilor financiare, asigurărilor şi al leasingului. Grupul financiar polonez a fost fondat de către omul de afaceri Leszek Czarnecki.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.