TIOR

Ce solutii ofera bancile pentru clientii cu credite in franci

Ce solutii ofera bancile pentru clientii cu credite in franciBancpost, Piraeus Bank şi Raiffeisen Bank vor propune clienţilor care vor să-şi convertească împrumuturile din franci elveţieni în alte monede soluţii individualizate, care cuprind prelungirea perioadei de creditare şi restructurarea creditelor.

 

Cele 3 bănci care au acordat cele mai multe credite în franci elveţieni în România, Bancpost, Piraeus Bank şi Raiffeisen Bank, vor evita soluţia aleasă de Banca Transilvania, de reducere la conversia creditelor. În schimb, aceste instituţii preferă soluţii individualizate, care cuprind prelungirea perioadei de creditare şi restructurarea creditelor clienţilor.

 

Bancpost are cele mai multe credite în franci elveţieni acordate românilor: aproximativ o treime din totalul celor 75.000 de împrumuturi. O prima măsură luată de Bancpost a fost scăderea cu 0,8% a dobânzii creditelor în franci cu rate variabile.

 

Piraeus Bank şi Raiffeisen Bank au vândut şi ele un volum mare de credite în franci elveţieni, iar acum pun la punct soluţii pentru ajutarea clienţilor cu probleme.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI