Idei organizatorice pentru fashioniste

31-08-2014 / Blog amenajari locuinte

Există multe fete pasionate de modă. Este drept că există şi băieţi, dar fetele aproape că îşi fac un scop în viaţă de a fi la modă. Pentru aceste fete, este important să îşi ţină vestimentaţia şi accesoriile bine organizate ca să îţi poată alege cât mai rapid ţinuta şi pentru a avea toate variantele la vedere, uşor de reperat.

 

Cuie şi agăţători direct pe perete

 

Pălăriile şi băscuţele au nevoie de un altar propriu, chiar la intrare: o parte dintr-unul dintre pereţii de la intrare va fi dedicată acestui tip de accesorii pe care ţi le pui când pleci şi le scoţi când vii. Poţi crea o ramă falsă pentru ele, poţi lipi în interiorul cadrului diferite imagini cu vedete care poartă accesoriile tale preferate şi, din loc în loc, înfige câte o piuneză sau bate câte un cui sau lipeşte o agăţătoare în care să încolăceşti o eşarfă sau să agaţi o pălărie.

 

Cravate pe bandă

 

Mai ales dacă nu ştii încă să îţi faci nod cravatelor, dar chiar şi dacă ştii, este recomandat să păstrezi cravatele gata să fie păstrate pe o bandă: bate un cui într-un perete şi, la jumătate de metru distanţă, în lateral, bate încă un cui. Iar între aceste cuie întinde o sârmă din cele care arată a cablu subţire, iar pe această sârmă întinde cravatele.

 

Genţi la expoziţie

 

Genţile trebuie şi ele aşezate frumos în suporturi pe pereţi: trebuie curăţate periodic şi trebuie ca fiecare dintre ele să aibă câteva obiecte ce nu pot lipsi nimănui din poşetă (un pachet de şerveţele nazale, un pachet de şerveţele umede, o pastilă pentru dureri de cap etc). În galeria foto am exemplificat o astfel de expoziţie a genţilor, dar tu le poţi organiza şi altfel.

 

Accesorii ca la magazin

 

Colierele, lanţurile, brăţările, cerceii şi alte astfel de accesorii mărunte trebuie şi ele să fie veşnic organizate, ca să nu se încurce atunci când le alegi şi eşti în grabă. Nu vrei să dărâmi tot suportul de lanţuri sau de brăţări numai pentru un accesoriu şi nici nu vrei să pierzi minute în şir pentru a descurca 20 de brăţări când nu vrei să porţi decât una.

 

Dulapuri personalizate

 

Nu trebuie să investeşti mult în dulapul tău, dar trebuie să fie de calitate. Iar apoi, dacă vrei să arate într-un mod special, poţi folosi vopsea, tapiserie sau autocolant pentru a-i adapta aspectul la gusturile şi preferinţele tale, dar şi la aspectul restului camerei unde această piesă de mobilier va fi aşezata. Ideal ar fi să alegi un dulap cu sertare în care să poţi aşeza curelele rulate, fulare, mănuşi, accesorii pentru păr etc.

 

Iar garderoba...

 

Totul curat, totul călcat, totul gata de purtare – şi hainele, şi încălţămintea. Pentru sfaturi despre organizarea garderobei, poţi consulta şi imaginile din galeria foto, dar şi articole anterioare despre dressing.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.