Distractia din oras se muta in barul de acasa

07-10-2015 / Blog amenajari locuinte

Fii o gazdă primitoare pentru prietenii tăi. Și cum să faci mai bine asta dacă nu amenajând un bar chiar la tine acasă? Un barman, un Dj si poți da drumul distracției. Dar până la organizarea petrecerii, să vedem cum putem crea un spațiu original pentru locuința ta.


Ținta noastră în home design este reprezentată de crearea un spațiu atractiv, dar în același timp funcțional. Dacă și tu îți dorești să transformi spațiul din încăpere în punctul central al distracției, urmărește sfaturile noastre:


Unde începe distracția?


În bar, iar pentru amenajarea unui bar există mai multe idei de localizare: bucătărie, camera de zi, dar să nu uităm de subsol. Cel din urmă îl putem ridica la rangul de spațiu destinat oaspeților și distracției fără sfârșit. Pentru anotimpurile însorite și locuințele care se bucură de o priveliște frumoasă, poți lua în calcul amenajarea unui bar în aer liber. Barul îl poți organiza oriunde în casă. Nu uita, însă, că stilul pe care îl abordezi este cel care va atrage toate privirile.


Bar cu dulap încorporat


Mobilierul care se poate regăsi în zona barului este, în general, din lemn, dar și din alte suprafețe ușor lavabile. Poți alege un bar cu dulap încorporat. În ciuda faptului că aspectul este impunător și nu se poate folosi în spațiile mai restrânse, această opțiune oferă o soluție eficientă de depozitare.


Scaune pentru musafiri


Nu uita de adăugarea unui număr inspirat de scaune. Astfel, oaspeții pot servi băutura preferată la bar, într-o atmosferă plăcută. În funcție de designul ales, poți opta atât pentru scaune tradiționale, cât și pentru fotolii confortabile. Un exemplu poate fi reprezentat de mixul dintre spațiul barului, canapeaua și scaunele de epocă. În acest caz, scaunele nu sunt strict o necesitate, ci , mai de grabă, o prezență confortabilă pentru musafiri.


Detalii tehnice


Din punct de vedere tehnic, un bar necesită instalație de apă pentru chiuvetă, dar și energie electrică pentru aparatele elecrocasnice precum frigider și răcitor pentru băuturi. De asemenea, trebuie luat în calcul recipientul în care vei păstra gheața la o temperatură optimă.


Sursa foto: freshome.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.