TIOR – Targul Imobiliar Online Roman, editia a doua: 5 – 11 iunie

16-05-2017 / Targul Imobiliar Online Roman

TIOR – Targul Imobiliar Online Roman, editia a doua: 5 – 11 iunieN-ați prins ofertele din primăvară de la Târgul Imobiliar Online Român? Nu vă faceți griji. DezvoltatorImobiliar.ro vă invită la a două ediție TIOR, singurul Târg Imobiliar transpus online din România. Când? Între 5 și 11 iunie, vă puteți plimba virtual printre standuri, chiar dacă sunteți în concediu.

Târgul Imobiliar Online Român poate fi accesat de oriunde și de pe orice device, fie laptop, tabletă sau telefon. Una dintre inovațiile TIOR, îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online.

Târgul Imobiliar Online Român poate fi accesat de pe www.tior.ro sau din secțiunea dedicată evenimentului de pe site-ul DezvoltatorImobiliar.ro

Prima ediției TIOR organizată în luna martie, a adunat 40 de standuri, cu peste 240 de oferte de locuințe noi (apartamente, garsoniere, case) din București, Ilfov, Cluj, Brașov, Ploiești și Iași.
Au fost aproximativ 150.000 de afișări ale ofertelor prezente la TIOR și 24.000 de vizitatori unici care s-au plimbat prin standurile virtuale de la Târgul Imobiliar Online Român, a declarat în cadrul emisiunii DI Live de pe pagina de Facebook a portalului DezvoltatorImobiliar.ro, Cristian Gheorghe - Sales Manager, TIOR.

"La ediția din vără vom avea cu peste 50% mai multe standuri față ediția Mărțișor. Expozanții vor veni cu noi oferte exclusive la Târgul Imobiliar Online Român. Mai mult, am pregătit noi concursuri pentru cei care vor vizita standurile virtual”, a declarat Cristian Gheorghe - Sales Manager, TIOR.

Împreună cu ELVILA, îți mobilăm de această dată bucătăria! Cum poți câștiga? Urmărește paginile noastre de Facebook pentru că în curând vom anunța regulile concursului.

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro este unul dintre cele mai importante portaluri imobiliare din România, cu peste sute de oferte de apartamente și case noi din toată țara. Toate complexurile rezidențiale promovate beneficiază de prezentări în detaliu, ce includ fotografii profesionale, tururi virtuale, filmări aeriene, dar și descrieri amanunțite ale fiecărui ansamblu rezidențial, casă sau apartament în parte.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.