Cand toti se opresc, TU POTI MERGE MAI DEPARTE!

02-04-2020 / Blog imobiliar

Ne aflam intr-o perioada mai putin placuta in care avem nevoie de sustinere reciproca pentru a putea depasi, mai usor, acesta situatia.

Ca urmare, ne pregatim de lansarea unui produs adaptat contextului actual prin care ne dorim sa oferim clientilor nostri siguranta investitiei lor. Retinerea clientilor nostri in a investi in domeniul imobiliar in aceasta perioada se datoareaza, cu siguranta, si unor speculatii cu privire la o posibila regresie a pietei imobiliare urmata de o scadere a pretulurilor.

Pentru a elimina riscurile pe care clienții noștri le resimt cu privire la aceste posibile fluctuații care pot apărea la prețurile apartamentelor, Maurer Imobiliare a lansat un produs care elimină expunerea clientului la astfel de riscuri.

În momentul recepționării, prețul apartamentului contractat va fi raportat la prețul pieței din acel moment. Dacă există diferență în sensul diminuării prețului apartamentului în momentul recepției fată de momentul semnării antecontractului de vânzare-cumpărare, acesta va fi recalculat și se va ajusta prețul apartamentului.

 

Vezi aici proiectele Maurer Imobiliare sau sunati la :


AVANTGARDEN 3 BRASOV 
 

contact tel: 0370509188

 

MAURER VILLAS BRASOV 
 

contact tel: 0370509181

 

Informatii de ultima ora despre CORONA VIRUS:

Link: O veste minunata in ceea ce prieste COVID-19 ce se numeste REMDESIVIR!

 

DEZVOLTATORIMOBILIAR.RO 

ANSAMBLURI REZIDENTIALE

APARTAMENTE

CASE/VILE

TERENURI

 

Pe portalul imobiliar DezvoltatorImobiliar.ro, gasiti cele mai noi oferte imobiliare din ansamblurile rezidentiale,apartamente,case,vile, ansambluri comerciale, birouri, spatii comerciale, terenuri de vanzare, inchiriere din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti.
Servicii de promovare imobiliara si marketing online dedicate pentru dezvoltatori imobiliari si agentii imobiliare din Bucuresti, Ilfov, Constanta, Mamaia, Cluj, Brasov, Poiana Brasov, Bacau, Sibiu, Iasi, Bihor, Giurgiu, Arges, Pitesti, Olt, Prahova, Ploiesti. Servicii conexe filmari aeriene, machete ansambluri rezidentiale, prezentari video, fotografii profesionale,tururi virtuale 360.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.