Targ de produse traditionale la Muzeul Satului din Bucuresti

26-10-2017 / Fabricat in Romania

la Muzeul Satului din BucurestiMeșteri populari din întreaga țară vor fi prezenți, de astăzi până duminică, la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti", cu ocazia sărbătoririi Sfântului Dumitru. 

Evenimentul are ca scop refacerea atmosferei vechilor târguri care aveau loc în preajma marilor sărbători religioase, spun reprezentanții Muzeului printr-un comunicat, citat de Agerpres.

"Vizitatorii vor avea ocazia să admire arta meșterilor populari care dau viață lutului, lemnului, ce presupune tehnica încondeierii ouălor sau realizarea de măști pentru apropiatele sărbători de iarnă. Totodată, cei interesați pot participa la atelierele de creație deschise cu această ocazie: olărit, țesut, opincărit, pictură de icoane pe sticlă, podoabe populare", spun organizatorii.

În cadrul târgului vor fi și piese de teatru, expoziții de fotografie, spectacole de dansuri și cântece românești.

sursa foto: skytrip.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.