Un spatiu cald si relaxant

14-10-2016 / Blog amenajari mansarde

Sunt multe persoane care nu folosesc spațiul din mansardă. De aceea, ne-am gâdit să vă oferim câteva idei pentru amenajarea mansardei transformând-o într-un loc călduros, primitor și relaxant.

Folosiți spațiul inteligent

Mansarda poate fi tranformată în aproape orice spațiu care vă ajută să vă relaxați. Tot ce trebuie să faceți este să vă gândiți la activitățile preferate și să amenajați un spațiu primitor și corect compartimentat. Multe persoane sunt fascinate de spațiul din mansardă fără să poată spună ce anume îi fac să o iubească. Poate simplul fapt că pot petrece câteva ore citind o carte, așezați pe o canapea confortabilă și înveliți cu o pătură caldă și pufoasă.

Spațiul de sub tavan

Spațiul mai îngust de sub tavan poate fi transformat ușor. Aceast spațiu este extrem de versatil și nu vă oprește nimic să îl transformați total. Agățați un hamac exact în acest loc și așezați pe el blănuri pufoase. Accesorizați hamacul cu perne colorate și astfel ați obținut spațiul la care ați visat mereu pentru relaxare.

Mansarda vintage

Dacă aveți obiecte de mobilier mai vechi, le puteți aduce în mansardă. Amenajați mansarda cu gust folosind un pat înalt cu cadru din fier forjat, noptiere vechi proaspăt vopsite, iar pe jos puteți așeza blănuri pufoase naturale sau sintetice în funcție de preferință. Dacă aveți imaginație, nimic nu este imposibil!

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări mansarde.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.