Stilul marocan sau cum sa creezi un living vibrant

15-01-2016 / Blog amenajari living

Stilul marocan poate aduce schimbări majore în amenajarea livingului. Tradițiile și istoria fac din Maroc o adevărate inspirație în home design. Cum pot fi mai atractive o serie de apartamente de vânzare? Prin abordarea diversității culturale și alegerii unui stil marocan de amenajare a livingului.


Decorațiuni cu stil


Analizând un living decorat în stil marocan, vom întâlni multe elemente fabricate din lemn forjat. În această categorie intră obiectele de iluminat, ramele pentru oglinzi sau fotografii. Este știut faptul că un mare accent este pus asupra materialelor ce acoperă ferestrele și sistemul de prindere este atent selecționat.


Ce „îmbracă” ferestrele


În acest caz avem galerii din fier pentru draperii din catifea. Acestea din urmă sunt concepute în nuanțe închise de cele mai multe ori, însă aspectul întregului living contribuie la alegerea cromatică ce „îmbracă” ferestele.


Texturi și culori


În ceea ce privește amenajarea livingului, piesele de mobilier se remarcă printr-o gamă de tapițerii ce atrag prin textura și culoarea materialelor. De asemenea, pe lângă aceste caracteristici, canapelele sau fotoliile prezintă un contact direct cu solul. Perne multicolore își găsesc locul pe canapea și atrag priviri.


Tradiție în design


În cazul canapelelor cu detalii din lemn, vorbim de sculpturi realizate manual. Inspirația unui astfel de decor vine din tradiția marocană. Pentru un rezultat cât mai reușit în amenajarea livingului marocan, adaugă motive etnice chiar și în decorul modern al locuinței tale. Un astfel de contrast este bine venit.


Lumină de Maroc


Interioarele decorate în stil marocan beneficiază de un iluminat aparte. Cu o lumină difuză se poate crea o atmosferă caldă și relaxantă. Candelabrele prezintă detalii din fier forjat și sticlă pictată. Cel de-al doilea element transformă lumina albă, în lumină colorată. Atenția oferită iluminată ajută la scoaterea în evidență a arhitecturii livingului astfel amenajat.


Sursa foto: houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.