Cum iesi castigator dintr-o bataie... cu perne

14-09-2015 / Blog amenajari living

Este simplu, trebuie doar să respecți sfatul specialiștilor în home design. Să alegi pernele decorative astfel încât livingul tău să arate impecabil. Apoi treci la atac. Amenajezi încăperea în care să te simți confortabil, să-ți creeze un sentiment plăcut numit „acasă”.


Relaxare în living


Tocmai ce s-a terminat un weekend plin de energie... sau deopotrivă, plin de liniște. Pentru că zilele noastre libere le-am petrecut în familie, ne-am gândit să vorbim puțin despre asta. Punem pariu că și tu te-ai relaxat pe canapeaua din living room. Poate că ai vizionat un film împreună cu cei dragi sau poate ți-ai rezervat câteva zile pentru alegerea canapelei și a pernelor decorative.


Dacă este așa, înseamnă că ne-ai luat-o înainte. Dar să vedem ce ai făcut bine, unde mai trebuie să adaugi o pernă sau nu.


Alegeri importante


Pernele decorative din sufragerie – ce elemente decorative minunate. Noi punem mare accent pe ele. Mai ales că pot aduce un plus de atractivitate și confort livingului. Ai grijă, însă, o alegere greșită nu este ușor iertată. În plus, îți va ruina întreaga muncă depusă pentru amenajarea livingului.


Atunci și acum


A fost o perioadă în care pernele erau folosite strict pentru un confort sporit. Se păstra aceeași nuanță ca cea a canapelei. Nimic ieșit din comun. Astăzi, însă, pernele decorative sunt pata de culoare din sufragerie. Uneori atât de mici, dar cu un impact vizual atât de mare.


Importanța culorilor


Canapelele în nuanțe întunecate și din materiale elegante cer o atenție deosebită. Aici putem aplica principiul „Less is more”. Poți alege perne care să respecte regulile culorilor complementare (albastru-portocaliu, violet-galben) și cu siguranță vei atrage toate privirile. Detaliile subtile sunt, de asemenea, la mare căutare.


Simplitate


Ai ales ca punctul central al livingului să fie reprezentat de canapea. Foarte bine, înseamnă că aceasta are un design special, ce nu merită comparat cu alte piese de mobilier din încăpere. Ne referim aici la acele canapele cu aspect somptuos. În acest caz, este indicat să te orientezi către perne care să nu iasă prea mult în evidență, ci mai degrabă să pară că fac parte din cadru, fără prea mult efort estetic și excentric.


Sursa foto: freshome.com, houzz.com

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.