Calatorie in jurul ”amenajarilor pentru dining”

28-04-2017 / Blog amenajari living

Deseori, un meniu sofisticat ne duce cu gândul la frumusețea țării din care provine. Dacă închidem ochii, ne putem imagina cum călătorim pe alte meleaguri. Dar ce se întâmplă atunci când micul dejun, prânzul sau cina le servim acasă? Aducem un strop din atmosfera altor țări chiar la noi în locuință. Deloc complicat să pornim într-o călătorie în jurul lumii, dacă luăm drept sursă de inspirație mobilierul de dining oferit de Elvila.

1. Mic dejun la malul mării – Mobilier Maya

Fiecare dintre noi ne dorim ca primele clipe ale dimineții să fie relaxante și să avem posibilitatea de a servi micul dejun într-un spațiu liniștitor. Ne-am bucurat să aflăm că suntem pe aceeași lungime de undă cu designerii Elvila care ne-au propus, pentru prima oprire din călătoria noastră în jurul lumii și a mobilierului, diningul Maya.
Cu un aspect modern și finisaj din stejar cenușiu și alb, mobilierul Maya este potrivit celor care își regăsesc liniștea interioară, servind masa alături de cei dragi, într-un ambient cu influențe mediteraneene.

2. Prânzul în croazieră – Mobilier Calipso

Ne place să călătorim, să vizităm locuri inedite, iar prima noastră croazieră ne-a rămas întipărită în minte. Cum cel mai bine este în familie, ne-am întors acasă unde, inspirați de experiența trăită, am ales mobilierul Calipso pentru dining.
Masa fixă de la Elvila, împreună cu 4 scaune Venus se încadrează perfect în locuință, oferind spațiul inedit de servit masa alături de familie și prieteni.

3. „Expoziție” de fluturi – Mobilier Malaga

De această dată, în călătoria noastră, admirăm o „expoziție” de fluturi pe tapițeria scaunelor. Scaune ce pot face parte, cu ușurință, din mobilierul de dining pe care îl alegem pentru reamenajarea locuinței. Mai exact, putem alege mobilierul Malaga ce se remarcă prin finisajul de stejar sonoma și kaki.
Plusul de modernitate pe care îl întâlnim la diningul Malaga este reprezentat de faptul că fiecare poliță din sticlă este prevăzută cu câte un profil de led-uri albe.

4. Cafeaua de după-amiază – Mobilier Olimp

Spunem cafea și deja îi simțim mirosul, gustul și ne dorim să ajungem în regiuni cu tradiții consacrate, să îi simțim cu adevărat originea prospețimii. Propunerea noastră, pentru cei care lasă pe mai târziu călătoriile și sunt preocupați de amenajarea locuinței, este să urmărească fotografiile din galeria cu mobilier Elvila.
Așa cum probabil v-ați dat seama, ne-a fost atrasă atenția de mobilierul Olimp ce conturează un dining primitor, un loc numai bun să îți inviți prietenii la o cafea. Cu siguranță, aceștia vor remarca scaunele tapițate cu stofă, dar și nuanța cenușie a mobilierului, completată de mânere cu finisaj cromat sidefat.

5. Seara, cu prietenii – Mobilier Lille

Iubitorii de muzică și distracție vor înțelege nevoia unui dining amenajat corespunzător, care să permită o întâlnire, la ceas de seară, cu prietenii. Mobilierul Lille nu face excepție de la calitatea produselor Elvila realizate din lemn masiv de fag și pal melaminat. De data aceasta, ansamblul dining Lille are un finisaj wenge, în timp ce același mobilier poate fi executat pe finisaj stejar nebraska.

Indiferent de alegerea tipului de dining potrivit casei sau apartamentului tău, oferta completă de mobilier Elvila îți oferă posibilitatea de a vizualiza stiluri de amenajări interioare diversificate, inspirate din toate colțurile lumii.

Acum, spune-ne, care este alegerea ta finală: Maya, Calipso, Malaga, Olimp sau Lille?

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.