Povestea din camera copiilor

05-11-2016 / Blog amenajari camera copii

Nu este ușor să faceți camera copiilor să fie atractivă, dar știți sigur că vă doriți ca cei mici în somn să viseze la o poveste cu prinți și prințese. În ziua de astăzi cam totul este posibil pentru copii. Noi vă oferim idei pentru a amenaja camera copiilor ca într-un basm.

Mobilier de poveste

Mobilierul din camera copiilor joacă rolul principal când vine vorba de decor. De aceea, trebuie să vă gândiți la un model de mobilier atractiv și destul de ingenios. De exemplu, puteți alege un pat special care să fie oaza de relaxare pentru copii. Un pat în formă de calească sau în formă de balon cu aer cald pare desprins din basmele copilăriei. Capodoperele speciale sunt făcute doar pe comandă, deoarece sunt piese de mobilier care nu se găsesc oriunde.

Cum amenajați camera de poveste

Nu cred că există copil care să nu se bucure atunci când văd o cameră amenajată doar pentru ei. În ziua de astăzi ideile se pot pune foarte ușor în practică. De aceea, elementele decorative se găsesc peste tot și puteți face din camera copiilor un loc nemaipomenit. 

Când vine vorba de camera copiilor, imaginația părinților nu are limite. Aceștia se inspiră de cele mai multe ori din cărțile cu povești. Pentru băieți puteți agăța avioane prin cameră și puteți amenaja un cer cu nori și soare. Mai mult, cărțile agățate dau un aer misterior camerei. Puteți apela și la becuri mari și colorate. Pentru fete, puteți alege elemente sclipitoare pentru decor și materiale vaporoase pentru a face o atmosferă de basm. Pentru a obține camera la care ați visat, aveți nevoie de multă imaginație. Cu siguranță cei mici vor aprecia efortul depus.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări camera copii.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.