Maurer Residence vine la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

01-09-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

Maurer Residence vine la TIOR – Targul Imobiliar Online RomanMaurer Residence este un alt ansamblu rezidențial care și-a ocupat un stand la TIOR – singurul Târg Imobiliar Online Român. 

Ansamblul rezidențial Maurer Residence se află în zona Tractorul, din Brașov. Complexul se întinde pe o suprafață de 3,6 ha și are în total 14 blocuri cu 750 apartamente noi, cu diferite regimuri de înălțime (de 4, 6 și 8 etaje). Clienții pot alege între garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere și duplexuri, cu diverse compartimentări.

Ansamblul rezidențial Maurer Residence iese în evidență prin grădinile suspendate, care vor fi montate pe acoperișurile blocurilor. De asemenea, cei care își vor alege o locuință în acest complex rezidențial, vor avea acces la parcare subterană, iar balcoanele locuințelor vor fi din sticlă securizată.

Târgul Imobiliar Online din România – TIOR se lansează pe 1 martie şi va fi deschis timp de 8 zile, de la Mărțișor până de Ziua Mamei, şi va fi disponibil în secțiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfășura online, din fața laptopului, a tabletei sau a telefonului. Astfel, vizitatorii scapă de aglomerația de la stand, de timpul petrecut în trafic și de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informațiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare.

Ansamblurile rezidențiale vor fi prezentate într-un mod accesibil, complex, dar mai ales complet: tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar și clasicele materiale de promovare în format electronic: flyere, pliante sau mape de prezentare. Cei care aleg să viziteze TIOR, pot participa la concursuri, pot beneficia de reduceri pentru locuințe pe care le găsesc numai la Târgul Imobiliar Online Român.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.