Inca un stand ocupat la TIOR: Duplex Domnesti

04-10-2016 / Targul Imobiliar Online Roman

Duplex DomnestiAnsamblul rezidențial Duplex Domnești are deja un stand la TIOR - Târgul Imobiliar Online Român. Complexul se află în comuna Domnești din județul Ilfov, la 7 km de centura Capitalei și la 900 de m de pădurea Teghes.

Duplex Domnești este alcătuit din 8 vile noi, iar regimul de înălțime al caselor este P + 1. Fiecare locuință are o suprafață construită de 153 mp și un teren de 225 mp. La parter se află livingul, bucătăria, una dintre băi și cămara, iar la etaj se află 3 dormitoare, o a doua baie dar și 2 terase. Mai multe detalii găsiți pe pagina ansamblui rezidențial de pe www.DezvoltatorImobiliar.ro

Vrei să-ți găsești locuința mult visată? Cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. Acesta poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. Astfel, dacă ai o întrebare despre casă sau apartamentul pe care l-ai ales, vei primi un răspuns prompt și complet de la dezvoltator. De asemenea, arhiva chat-ului îți oferă posibilitatea să te întorci la discuțiile purtate anterior. Cu alte cuvinte, la TIOR vei accesa singura rețea de socializare imobiliară din România.

Nu uita! De Mărțișor până de Ziua Mamei, te așteptăm la TIOR – singurul târg imobiliar care contează în 2017!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.