CONCURS: Participa la TIOR si poti fi castigator

01-12-2016 / Blog stiri imobiliare

concurs tior elvilaImpreună cu Elvila îți mobilăm sufrageria la TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. DezvoltatorImobiliar.ro lansează concursul ”ȘI EU VIN LA TIOR, CA SĂ FIU CÂȘTIGĂTOR!”. 

Care este marele premiu? O sufragerie integral mobilată oferită de Elvila.

Ce trebuie să faci? Urmărește pagina de Facebook TIOR – Târgul Imobiliar Online Român, vezi care este postul de concurs, găsește codul unic pe www.DezvoltatorImobiliar.ro, trimite-l într-un COMENTARIU la acea postare și ești aproape înscris în concurs.

Trebuie doar să mai dai un like pe Facebook-ul TIOR, un GOING la evenimentul unicului Târg Imobiliar Online din România și să te abonezi la newsletter. După ce faci asta, ești înscris în cursa pentru marele premiu.

Pentru a avea mai multe șanse de câștig, urmărește fiecare etapă din concurs în fiecare lună, și poți intra în marea extragere din etapa finală.

Regulamentul concursului și mai multe detalii găsești aici.

Vrei să-ți găsești locuința mult visată? Cea mai bună soluție este să alegi TIOR – Târgul Imobiliar Online Român. Nici nu trebuie să ieși din casă! Totul va fi la un click distanță! Te poți plimba printre stand-uri cu ajutorul laptopului, tabletei și chiar al telefonului. Una dintre inovațiile Târgului Imobiliar Online Român – TIOR îți oferă posibilitatea de a vorbi direct cu expozanții. Cum? Cu ajutorul unui chat online. Acesta poate fi accesat de oriunde: de acasă, din vacanță sau de la serviciu. Astfel, dacă ai o întrebare despre casă sau apartamentul pe care l-ai ales, vei primi un răspuns prompt și complet de la dezvoltator. De asemenea, arhiva chat-ului îți oferă posibilitatea să te întorci la discuțiile purtate anterior. Cu alte cuvinte, la TIOR vei accesa singura rețea de socializare imobiliară din România.

Nu uita! De Mărțișor până de Ziua Mamei, te așteptăm la TIOR – singurul târg imobiliar care contează în 2017!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.