Carti clasice care te vor ajuta sa ai o cariera de succes!

15-02-2018 / Blog stiri imobiliare

 

Indiferent ca esti in cautarea unui nou job sau doar esti intr-un moment in care astepti o promovare la locul de munca, nu strica sa primesti cateva sfaturi bune care te pot ajuta in cariera. Cartile raman cea mai sigura sursa de informare, asa ca am pregatit o lista cu cinci carti clasice despre cariera, la care oamenii de succes se intorc mereu.

Carti despre cariera pe care toti oamenii de succes le citesc:

 

1. THE PATHFINDER - NICHOLAS HORE

Cartea lui Nicholas Lore te va ajuta sa iti gasesti jobul care ti se potriveste cel mai bine si care sa te implineasca.

 

2. BUISNESS ADVENTURES - WARREN BUFFETT

Warren Buffett i-a imprumutat cartea Business Adventures a lui John Brooks lui Bill Gates, iar acesta din urma a spus ca este "cea mai buna carte de business pe care a citit-o vreodata".

 

3. UNLIMITED POWER - TONY ROBBINS

In cartea sa, Tony Robbins le arata cititorilor cum sa evolueze, putin cate putin, catre statutul de lider, cum sa castige incredere de sine si cum sa aleaga drumul spre o viata sanatoasa si fericita.

 

4. HOW TO WIN FRIENDS AND INFLUENCE PEOPLE - DALE CARNEGIE

Cartea lui Dale Carnegie se inscrie pe lista clasicilor si este "singura carte care te va conduce spre o cariera de succes". 

 

5. THE 7 HABITS OF HIGHLY EFFECTIVE FAMILIES - STEPHEN R. COVEY 

Cartea lui Stephen Covey a fost publicata prima data in anul 1990 si a fost vanduta in 25 de milioane de copii in intreaga lume. Autorul ii invata pe cititori tehnici care ii vor ajuta sa aiba succes in cariera.

 

sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Lifestyle/217871/carti-despre-cariera-pe-care-toti-oamenii-de-succes-la-citesc.html

 

Dezvoltatorimobiliar.ro portalul de ansambluri rezidentiale, apartamente, case, vile, ansambluri comerciale, spatii comerciale, birouri, terenuri, Targul Imobiliar Online Roman.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.