Un nou ansamblu rezidential se va construi in Sectorul 5

21-09-2013 / Blog rezidential

Un nou ansamblu rezidential se va construi in Sectorul 5Un dezvoltator imobiliar român va investi în jur de 2,5 milioane de euro într-un ansamblu rezidențial a cărui construcție a început deja în Sectorul 5, în apropiere de intersecția dintre Șoseaua Sălaj și Calea Ferentari. Apartamentele sunt deja scoase la vânzare.

 

Prima Residence, un nou ansamblu rezidențial din Sectorul 5

 

Noul ansamblu rezidențial se va numi Prima Residence și este localizat în apropiere de Liberty Mall. Acesta va găzdui 35 de apartamente: șapte garsoniere, 24 de locuințe de 2 camere și 4 apartamente tip duplex. Termenul de finalizare pentru acest ansamblu rezidențial va fi începutul anului 2014. La ora actuală, doar structura de rezistență este gata.

 

Care este prețul pe metru pătrat? Conform reprezentanților agenției G3 Imobiliare, care promovează ansamblul rezidențial din Sectorul 5, prețul mediu pe metru pătrat va fi în jur de 870 de euro.

 

Imobilul care se va construi în Sectorul 5 al Bucureștiului se va întinde pe o suprafață de aproximativ 4.000 de mp. La parter și la mezanin se vor amenaja spații comerciale.

 

Despre agenția G3 Imobiliare

 

Agenția G3 Imobiliare se ocupă de vânzarea de apartamente noi în ansambluri rezidențiale. Peste 150 de locuințe, din mai multe complexuri rezidențiale, sunt reprezentate de către agenții G3 Imobiliare.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Ferentari!

 

Sursa foto: primaresidence.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.