TIOR

Tiriac Imobiliare anunta inceperea lucrarilor la o noua faza din ansamblul Residenz

Tiriac Imobiliare anunta inceperea lucrarilor la o noua faza din ansamblul Residenz Compania Ţiriac Imobiliare anunţă începerea lucrărilor la o nouă fază din ansamblul Residenz, din Chitila. 132 de apartamente noi vor fi livrate în complexul celui mai bogat român, Ion Ţiriac.

 

Vânzările cu aproape 70% mai bune de acest an din ansamblul rezidenţial Residenz, din Chitila, a convins compania Ţiriac Imobiliare să continue investiţiile în proiectul de la marginea Bucureştiului. Astfel, celor 364 de locuinţe deja construite în ansamblu li se vor mai alătura alte 132 de apartamente, dintr-o nouă fază de dezvoltare, cea de-a patra. „Sectorul rezidenţial a înregistrat în acest an semnale încurajatoare. Ne menţinem estimările optimiste şi ne bazăm pe intensificarea numărului de tranzacţii şi pe o evoluţie superioară a ultimului trimestru din 2014. Astfel, preconizăm o creştere de 71% a tranzacţiilor imobiliare în cadrul Residenz pentru ultimul trimestru al anului curent, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut”, au declarat reprezentanţii companiei.

 

Ansamblul rezidenţial Residenz, din Chitila, este ocupat în proporţie de 96%. În complex s-au construit apartamente de 3, 4 şi 5 camere. Cele mai vândute locuinţe în anul 2014 au fost cele de 3 camere.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI