Tiriac Imobiliare anunta inceperea lucrarilor la o noua faza din ansamblul Residenz

05-12-2014 / Blog rezidential

Tiriac Imobiliare anunta inceperea lucrarilor la o noua faza din ansamblul Residenz Compania Ţiriac Imobiliare anunţă începerea lucrărilor la o nouă fază din ansamblul Residenz, din Chitila. 132 de apartamente noi vor fi livrate în complexul celui mai bogat român, Ion Ţiriac.

 

Vânzările cu aproape 70% mai bune de acest an din ansamblul rezidenţial Residenz, din Chitila, a convins compania Ţiriac Imobiliare să continue investiţiile în proiectul de la marginea Bucureştiului. Astfel, celor 364 de locuinţe deja construite în ansamblu li se vor mai alătura alte 132 de apartamente, dintr-o nouă fază de dezvoltare, cea de-a patra. „Sectorul rezidenţial a înregistrat în acest an semnale încurajatoare. Ne menţinem estimările optimiste şi ne bazăm pe intensificarea numărului de tranzacţii şi pe o evoluţie superioară a ultimului trimestru din 2014. Astfel, preconizăm o creştere de 71% a tranzacţiilor imobiliare în cadrul Residenz pentru ultimul trimestru al anului curent, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut”, au declarat reprezentanţii companiei.

 

Ansamblul rezidenţial Residenz, din Chitila, este ocupat în proporţie de 96%. În complex s-au construit apartamente de 3, 4 şi 5 camere. Cele mai vândute locuinţe în anul 2014 au fost cele de 3 camere.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.