Primul targ imobiliar al anului aduce lansarea unui nou ansamblu rezidential

21-03-2014 / Blog rezidential

Primul targ imobiliar al anului aduce lansarea unui nou ansamblu rezidentialCompania Domus Stil, dezvoltatorul imobiliar al ansamblului rezidenţial Confort City şi al proiectului Rin Grand Residence, lansează la Project Expo, primul târg imobiliar al anului, un nou complex în Bucureşti: Trend Residence.

 

La primul târg imobiliar al anului, Project Expo, compania Domus Stil lansează cel mai nou ansamblu rezidenţial din portofoliul sau: Trend Residence. Ansamblul se află în zona de sud-est a Bucureştiului, la câteva minute de Piaţa Unirii. În total, în cadrul complexului sunt prevăzute 300 de case şi 180 de apartamente noi.

 

“Prima fază a complexului Trend Residence este finalizată. În 2-3 săptămâni vor începe vizionările. Oferim clienţilor noştri posibilitatea cumpărării locuinţelor cu orice tip de credit imobiliar/ipotecar, prin plată cash, dar şi prin intermediul ratelor la dezvoltator. Pentru ultima variantă de finanţare, avansul pe care-l cerem este de 30%, iar ratele sunt pe o perioadă de 7 ani” a declarat pentru www.dezvoltatorimobiliar.ro Otilia Mandache, agent vânzări Domus Stil.

 

Cei interesaţi de o locuinţă în complexul Trend Residence au de ales, pentru moment, din trei tipuri de case, care se vând la preţuri de 79.900 de euro, 88.000 de euro şi 129.500 de euro (fără TVA). Suprafeţele vilelor sunt de 164 mp, 180 mp şi 244 mp construiţi.

 

Ca facilităţi în cadrul ansamblului Trend Residence, locatarii vor avea la dispoziţie spaţii verzi, grădiniţe, piscine şi chiar galerii comerciale.

 

Domus Stil oferă discount-uri pentru apartamentele din Confort City

 

Domus Stil oferă, din luna februarie, reduceri mari de preţuri pentru locuinţele din ansamblul Confort City! Spre exemplu, apartamentele de 2 camere, de 52 mp, sunt mai ieftine cu aproape 20.000 de euro şi se vând acum la preţul de doar 33.600 (ofertă valabilă pentru apartamentele de la parter sau de la ultimul etaj). Apartamentele de la etajele intermediare costă 36.600 de euro (fără TVA).

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.