Opus Land vrea sa construiasca un bloc de apartamente noi pe Barbu Vacarescu

10-04-2014 / Blog rezidential

Opus Land vrea sa construiasca un bloc de apartamente noi pe Barbu VacarescuOpus Land Development, dezvoltatorul imobiliar din Turcia ale cărui afaceri din România sunt conduse de către familia Buyukhanli, vrea să construiască un bloc de apartamente noi pe Barbu Văcărescu, din Bucureşti.

 

Turcii de la Opus Land vor să-şi mărească numărul de proiecte rezidenţiale din România. Recent, dezvoltatorul imobiliar din Turcia a cumpărat un teren de 2.000 de mp pe Barbu Văcărescu, din Bucureşti. Chiar anul acesta, Opus Land plănuieşte să înceapă din vară lucrările la un bloc de apartamente noi, care va cuprinde aproximativ 100 de locuinţe.

 

Conform informaţiilor de la dezvoltator, turcii au plătit în jur de 2 milioane de euro pe teren, iar blocul de apartamente noi va avea maximum 15 etaje.

 

Terenul pe care urmează să se construiască locuinţele se află în apropiere de magazinul Kaufland, de pe bulevardul Barbu Văcărescu.

 

Despre Opus Land

 

Opus Land este dezvoltatorul complexului rezidenţial din nordul Bucureştiului, Cosmopolis. Aici s-au construit aproape 2.000 de apartamente noi şi o mulţime de facilităţi pentru locatari, printre care piscine, magazine, cafenea sau sala de fitness. Pentru anul 2014, investiţiile vor depăşi 18 milioane de euro.

 

Preţurile locuinţelor din ansamblul rezidenţial Cosmopolis încep de la 32.000 de euro pentru garsoniere şi ajung la 110.000 euro pentru vile.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.