Inca un israelian construieste ansambluri rezidentiale in Romania

13-09-2015 / Blog rezidential

Inca un israelian construieste ansambluri rezidentiale in RomaniaIsrael Land Development Company, un dezvoltator imobiliar din Israel, va relua lucrările la ansamblul rezidenţial Jackob Park, din Bucureşti, din apropiere de lacul Dobroești.

 

După câţiva ani în care proiectul rezidenţial Jackob Park a fost oprit din cauza crizei, dezvoltatorul imobiliar Israel Land Development Company va reîncepe lucrările. Compania accesase şi un credit bancar de la BCR, în valoare de 21 milioane euro.

 

Ansamblul rezidenţial Jackob Park ar fi trebuit să aibă 12 blocuri, de 1.500 de apartamente. Acum, la peste 4 ani de la blocarea proiectului dezvoltatorul anunţă că în prima fază vor fi livrate 126 de locuinţe. Potrivit Israel Land Development Company, noile lucrări vor începe în primele luni ale anului viitor.

 

Compania va investi aproximativ 170 milioane euro pentru tot proiectul. Înainte de problemele sale financiare, dezvoltatorul israelian dorea să construiască şi 2 malluri în România, unul în Giurgiu şi unul în Ploieşti.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.