CONCURS! Vino si tu la TIOR – Targul Imobiliar Online Roman

13-01-2017 / Blog rezidential

concursr tiorAproximativ două luni ne mai despart de cel mai important eveniment imobiliar al anului: TIOR -Târgul Imobiliar Online Român!

Pentru că orice casă nouă are nevoie de o mobilă pe măsură, v-am pregătit un concurs unde puteți câștiga o sufragerie integral mobilată de cei de la ELVILA.

Suntem deja în a doua etapă a concursului, așa că ar fi bine să vă grăbiți să intrați în marea extragere ce va avea loc la sfărșitul lunii martie.

Vă reamintim care sunt regulile concursului:

  • găsește codul unic pe www.DezvoltatorImobiliar.ro, trimite-l într-un COMENTARIU la postarea nouă de concurs de pe pagina de Facebook TIOR


Mai multe detalii și regulamentul concursului le găsești aici. Comentariile noi la postarea veche de concurs nu sunt valabile!

Târgul Imobiliar Online Român – TIOR este prezentat de portalul DezvoltatorImobiliar.ro, cel mai important portal de case și apartamente noi din România. Cum ajungeți la TIOR? Simplu! Intrați pe www.DezvoltatorImobiliar.ro și accesați secțiunea specială TIOR.

De Mărțișor până de Ziua Mamei, te așteptăm la TIOR – singurul târg imobiliar care contează în 2017!

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.