Ce ansambluri rezidentiale gasesti in Sibiu? - I

12-12-2016 / Blog rezidential

ansambluri rezidentiale sibiuÎți arătăm astăzi o primă parte din ansamblurile rezidențiale de pe portalul nostru, aflate în Sibiu: Ansamblul Rezidențial Irina Rosetti - Cireșica, Ansamblul Rezidențial WBE II, Ansamblul Rezidențial de Case Sub Pădure și Ansamblul Rezidențial De Case II - Calea Cisnădiei. 

Cauți o casă sau un apartament nou? DezvoltatorImobiliar.ro este locul unde îți poți găsi locuința mult visată. Pe lângă cele peste 200 de ansambluri rezidențiale din toată țara, DezvoltatorImobiliar.ro adaugă constant noi oferte pentru a-i da posibilitatea vizitatorului să aleagă dintr-o gamă variată de case și apartamente.

Prima oprire este la Ansamblul rezidențial Irina Rosetti – Ciresica. Complexul este situat în Sibiu, zona Calea Cisnădiei, una dintre cele mai dezvoltate și cochete zone rezidențiale din județ. Acesta găzduiește apartamente noi, decomandate, cu câte 2 băi. Prețul unui apartament de 3 camere pornește de la 34.600 de Euro.

Ansamblul rezidențial WBE II se află în zona Calea Cisnădiei. Complexul este format dintr-un bloc de locuințe, cu regim de înălțime P + 2 E + 3R. Proiectul cuprinde garsoniere, apartamente de 2 camere și apartamente de 3 camere. Ansamblul rezidențial WBE II combină avantajele unui bloc nou, construit fără a face rabat la calitate, axat pe funcționalitate, cu un design ce rezistă în timp. Construcția ergonomică pune accent pe spațiu bine compartimentat pentru a oferi un maxim de confort și fără a ridica prețul într-un mod inutil. Prețul unei garsoniere pornește de la 19.900 de euro, iar cel al unui apartament de 2 camere de la 22.900 de Euro.

Ultima oprire de astăzi este la Ansamblul rezidenţial de case Sub Pădure. Acesta este un proiect de case individuale din Sibiu, format din mai multe modele de locuințe amplasate într-un cadru inedit şi liniştit, lângă pădure. Este un loc unde natura se combină perfect cu liniştea căminului tău. Complexul se află în Cartierul Arhitecţilor şi se întinde pe 2 străzi care vor fi complet finalizate până la sfârşitul acestui an. Prețul unei case cu 4 camere începe de la 48.000 Euro.

Dacă te-am convis să faci o vizită în Sibiu, nu uita că poți merge și la Târgul de Crăciun.

Mai multe detalii și oferte găsești pe www.DezvoltatorImobiliar.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.