Apartamentele noi din zona ultracentrala a Bucurestiului se vand cel mai greu

31-01-2015 / Blog rezidential

Apartamentele noi din zona ultracentrala a Bucurestiului se vand cel mai greuApartamentele noi din zona ultracentrală a Bucureştiului se vând cel mai greu, susţin experţii unei companii de consultanţă imobiliară din România. Timpul mediu de vânzare al locuinţelor din această zonă este cu 50% mai mare decât cel al locuinţelor din Nordul Bucureştiului.

 

De ce se vând aşa de greu apartamentele noi din Bucureşti, situate în zonele ultracentrale? Consultanţii imobiliari de la homefinders.ro au răspunsul: terenurile pe care se construiesc locuinţele aici sunt foarte mici, iar blocurile noi sunt înghesuite, apartamentele având vederile obturate. De asemenea, lipsa locurilor de parcare suficiente este un alt impediment.

 

Totuşi, în ultimii 3 ani în perimetrul Universitate-Romană-Cişmigiu-Grădina Icoanei, aşa numită zonă ultracentrală din Bucureşti, s-au ridicat 242 de apartamente noi, în 9 ansambluri rezidenţiale. Din acestea, doar 2 sunt vândute în întregime, spun consultanţii imobiliari.

 

În ceea ce priveşte preţurile locuinţelor din această zonă a Bucureştiului, homefinders.ro informează că cele mai ieftine apartamente costă de la 1.300 euro/mp şi ajung până la 2.750 euro/mp (fără TVA). În Nordul Capitalei, imobilele noi sunt chiar mai scumpe.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.