Apartamente de 3 camere la 1 milion de euro, in centrul Bucurestiului

14-10-2014 / Blog rezidential

http://www.dezvoltatorimobiliar.ro/vanzare-apartamente-4-camere/bucurestiÎn centrul Capitalei se va construi un mic proiect rezidenţial, cu 9 apartamente de 3 şi 4 camere. Preţurile locuinţelor de 3 camere ajung până la 1 milion de euro.

 

Un mic proiect rezidenţial, numit Eclipse Residence, se va construi începând cu 15 octombrie pe stradă Aleea Alexandru, din apropiere de Piaţa Victoriei, scrie economica.net. 9 apartamente de 3 şi 4 camere se vor ridică aici, într-un bloc nou. Dintre acestea, doar 5 vor fi la vânzare, restul de 4 urmând să fie păstrate de proprietari.

 

Preţurile locuinţelor sunt în concordanţă cu cele din zona Centrală a Bucureştiului. Spre exemplu, apartamentul de 3 camere de la parter, care beneficiază şi de grădină are un preţ de vânzare de peste un milion de euro. Suprafaţa construită a acestuia este de 130 de mp, plus că putem adaugă şi terasa, de 125 de mp. La etaj, apartamentele sunt mai ieftine, cu câteva sute de mii de euro.

 

Fiecare client îşi poate alege finisajele locuinţelor. Câte 2 locuri de parcare subterane sunt la dispoziţia cumpărătorilor care-şi achiziţionează un apartament.

 

Vezi oferta de vânzare apartamente 3 camere în București și de vânzare apartamente 4 camere în București.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.