Un sfert din miliardarii lumii traiesc in Statele Unite

17-06-2014 / Blog imobiliar

Un sfert din miliardarii lumii traiesc in Statele UniteAproape un sfert din miliardarii lumii trăiesc în Statele Unite. Asta arată un studiu imobiliar al Wealth-X, publicat şi de CNN Money. Vezi care sunt celelalte ţări în care trăiesc foarte mulţi miliardarii ai lumii.

 

Cei mai mulţi miliardari ai lumii trăiesc în Statele Unite. Peste 515 persoane cu averi de peste 1 miliard de dolari îşi au domiciliul în S.U.A, iar averea netă este de 2.064 miliarde de dolari.

 

Pe locul al doilea se află China, ţară în care locuiesc 157 de miliardari în dolari, care au o avere netă de 384 de miliarde de dolari. Doar în 2013, 10 miliardari s-au mutat în China, Aproape 20% dintre cei mai bogaţi oameni ai acestei ţări activează în sectorul de fabricaţie.

 

Locul al treilea este ocupat de Gemania, ţară cu 148 de miliardari în dolari, care au o avere de 432 de miliarde. Cu toate că în statul european trăiesc mult mai puţin locuitori, totuşi Germania şi-a crescut activele nete cu o pătrime anul trecut.

 

Marea Britanie se poate laudă cu 135 de miliardari, ce au o avere de 420 de miliarde. În Londra trăiesc cei mai bogaţi britanici. Mai bine de 6.400 de londonezi au averi de cel puţin 30 de milioane de dolari.

 

În cele din urmă, pe locul al cincilea se află Rusia, cu 108 miliardari în dolari, după o creştere de aproape 50% în ultimul an.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.