Nordul Bucurestiului atrage tot mai multi romani care inchiriaza apartamente

09-04-2015 / Blog imobiliar

Nordul Bucurestiului atrage tot mai multi romani care inchiriaza apartamenteApartamentele de închiriat din zona de Nord a Bucureştiului atrag tot mai mulţi români cu bugete peste medie. În primul trimestru al anului 2015 s-au înregistrat cu 15% mai multe tranzacţii de închirieri apartamente în cartierele din Nordul Bucureştiului.

 

 

Zonele Aviatorilor, Dorobanţi, Primăverii şi Floreasca au fost polii de interes pentru românii care au închiriat apartamente în Nordul Bucureştiului. Tranzacţiile de închiriere apartamente în aceste zone au crescut cu până la 21%! Bugetele medii ale persoanelor care închiriază apartamente aici ajung până la 1.200 euro/lună.

 

Apartamentele de 3 camere din Floreasca, Primăverii, Dorobanţi şi Aviatorilor au înregistrat cele mai numeroase tranzacţii de închiriere, cu 40% mai multe în trimestrul I al anului 2015, faţă de aceeaşi perioadă din anul 2014.

 

"În primul trimestru din 2015 am remarcat o creştere atât a numărului de cereri de apartamente şi vile pentru închiriere, cât şi a numărului de tranzacţii de închiriere, în condiţiile unei oferte relativ constante - cu doar circa 5% mai mari, faţă de trimestrul anterior. Creşterea cererii la nivel de agenţie a fost de peste 50%, iar numărul total de tranzacţii a crescut cu circa 15%. Cei mai mulţi chiriaşi de lux s-au orientat către apartamente de trei camere", au spus reprezentanţii companiei Nordis, cea care a realizat studiul.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.