Metrorex vrea sa introduca noi cartele de metrou

08-08-2017 / Blog imobiliar

Metrorex vrea sa introduca noi cartele de metrou Metrorex, compania de stat care administrează reţeaua de metrou din Bucureşti, vrea să introducă noi cartele pentru călătoriile cu metroul, arată un proiect de ordin al ministrului Transporturilor, elaborat de minister.

Proiectul a fost lansat marți în dezbatere publică și introduce cinci noi tipuri de cartele: cartela cu o călătorie, la un preţ de 2,5 lei, abonamentul anual (720 lei), cartela pentru grup de trei persoane (5 lei), cartela pentru grup de patru persoane (6,5 lei) şi cartela pentru grup de cinci persoane (8 lei), scriu cei de la News.ro

Tarifele actuale nu vor fi schimbate.

Până pe 19 august, proiectul va rămâne în dezbatere publică, iar după aprobarea sa, urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.