Apartamentul tau e prea mic? Ei traiesc in case de 8 metri patrati!

27-07-2013 / Blog imobiliar

Apartamentul tau e prea mic? Ei traiesc in case de 8 metri patrati!Apartamentul tău nu ți se pare suficient de mare? Te plângi mereu de lipsă de spațiu? Ei bine, se poate și mai rau! Vezi în ce case sau apartamente trăiesc ei!

 

Și-au dorit locuințe situate în zona centrală a orașelor, însă nu aveau banii necesari ca să-și cumpere un apartament sau o casă nouă și spațioasă. Astfel, au trebuit să improvizeze. Află ce a urmat.

 

Un arhitect, Luke Tyler, a ales să se mute într-o garsonieră de 8 metri pătrați. Motivul? A preferat să locuiască în New York! Care au fost costurile mobilării garsonierei? 200 de euro. Tyler și le-a confectionat de unul singur. Unicul lucru de care-i este dor este o bucătărie…

 

O tânără din New York și-a amenajat un studio de doar… 9 metri pătrați! Deși mini-locuința are o suprafață infimă, femeia a reușit să aibă și o bucătărie, un frigider și un birou aici. Mai mult, ea a putut să integreze și un pat supraetajat în minusculul studio.

 

Alt arhitect, de data aceasta polonez, a vrut sa inoveze. Astfel, a realizat un apartament nou, construit pe verticală. În interiorul acestuia poate intra doar un singur om. În punctul cel mai lat, apartamentul are 122 de centimetri.

 

Alte case și apartamente de mici dimensiuni

 

Un cuplu de americani, Chris si Malissa Tack, trăiesc într-o casă de 10 metri pătrați. Imagineză-ți cum ar fi să trăiești singur într-o astfel de locuință, ca sa nu vorbim de două persoane…

 

Un inginer, Steve Sauer, s-a gândit să-și facă mobilier pentru un apartament cu o suprafață de 16 metri pătrați. Bărbatul se simte confortabil și nu are niciun regret de pe urma alegerii pe care a luat-o!

 

Arhitectul american Tim Seggerman a realizat mobilierul pentru studioul sau de 22 mp, din New York. Nimic special până acum. Totuși, studioul este mobilat în intregime din lemn și dispune de unele dintre cele mai noi și moderne finisaje și dotări. Parchetul este din stejar, biroul de lucru din mesteacăn, scara din frasin, iar cabinetele din bambus și chiparos.

 

Sursa foto: faircompanies.com

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.