Athenee Palace Hilton va fi un hotel total nou!

04-05-2021 / Blog imobiliar

Reprezentanţii ANA Hotels au anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, finalizarea primei etape din procesul de renovare a hotelului Athenee Palace Hilton, respectiv "Aripa nouă" cu cele 132 de camere. Investiţia în renovarea şi modernizarea hotelului-monument istoric din centrul Capitalei a fost calculată, iniţial, la valoarea de 25 de milioane de euro, dar se preconizează că, până la finalul proiectului, se va ajunge la 30 milioane euro. Valoarea primei etape a proiectului de renovare a ajuns la 13 milioane de euro. Finanţarea obiectivului de investiţie a fost realizată prin BRD - Groupe Societe Generale, care are o colaborare de peste 20 de ani cu ANA Hotels.
Conceptul arhitectural a fost realizat de compania "Alexander James International" din Londra, prin proiectanţii Richard Morton şi Sarah Brooker. Implementarea efectivă a conceptului a fost realizată de compania românească "Inegal Design", prin arhitecţii Radu Grosu şi Mihaela Mircea, iar antreprenor general a fost compania "Bog'Art".

"Am demolat totul în camerele renovate, până la cărămidă, şi am refăcut instalaţiile, echipamentele, pereţii, tavanele, mobilierul. Este foarte complicat de făcut acest lucru, au fost prezente la lucru 400-500 de persoane zilnic, inclusiv sâmbetele. Compania care a realizat lucrările - Bog'Art - a fost aproape ireproşabilă. S-a comportat ca un ceas elveţian, foarte scump pentru noi, dar a fost o echipă aproape perfectă, asemenei inginerilor care s-au implicat neîntrerupt pe parcursul investiţiei. Am folosit doar piatră naturală şi lemn de stejar, iar acoperişul este o adevărată uzină, cu echipamente care fac ca energia folosită să fie una eficientă, ceea ce va ajuta la reducerea cheltuielilor cu utilităţile", a spus, printre altele, George Copos, proprietarul ANA Hotels, anunţând că, în 30 iunie 2022, Athenee Palace Hilton va fi un hotel total nou

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.