Klaus Iohannis RESPINGE propunerea PSD – ALDE pentru functia de premier

27-12-2016 / Fabricat in Romania

iohannis presedintePreședintele Klaus Iohannis a anunțat astăzi că nu o acceptă pe Sevil Shhaideh în funcția de premier. Președintele solicită coaliției PSD-ALDE să vină cu un alt nume.

„Săptămâna trecută, când am avut consultări cu partidele, PSD şi ALDE, care au ţinut să vină împreună, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru poziţia de prim-ministru. Am cântărit cu grijă argumetele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere. În consecinţă, solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere”, a anunțat Președintele.

Klaus Iohannis nu a dat niciun fel de explicații pentru refuzul doamnei Shhaideh. În ultima perioadă au apărut speculații legate de soţul lui Sevil Shhaideh, care ar fi un susținător al regimului sirian, condus de Bashar al Assad.

Coaliția formată din PSD și ALDE trebuie să vină cu o nouă propunere de premier.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.