Dobanzile la depozitele in lei, la un maxim de 4,85% pe an la BRD

24-06-2013 / Blog credite imobiliare

Dobanzile la depozitele in lei, la un maxim de 4,85% pe an la BRDBRD a scăzut cu aproape 0,5% dobânzile pentru depozitele în lei pentru firme și populație. Astfel, acestea s-au redus cu până la un maxim de 4,85% pe an. Banca Română pentru Dezvoltare este cea de-a doua bancă din România, după activele deținute.

 

Depozitele cu scadența la un an ale persoanelor fizice vor avea dobânda maximă. Firmele care nu-și scot fondurile de la bancă pentru un an de zile beneficiază de dobânzi de 4,6%. Cea mai mare reducere a acesteia (de aproximativ 0,5%) a fost cea pentru depozitele care au scadență de doar o lună.

 

În altă ordine de idei, Banca Română pentru Dezvoltare a redus la sub 4% bonificațiile la depozitele lunare, atât pentru firme, cât și pentru persoanele fizice. Dacă firmele vor primi 3,5% pentru aceste depozite, persoanele fizice vor fi bonificate cu 3,75% anual. Dobânzile pentru banii depuși pe trei și șase luni s-au redus cu 0,1%, respectiv 0,15%.

 

Dacă BRD reduce dobânzile pentru depozitele în lei, o altă bancă importantă a României, BCR, tocmai a raportat o cotă de piață de 7,6% la creditele ipotecare, în luna aprilie. Creșterea este de aproximativ 3%, în comparație cu aceeași perioadă din 2012.

 

Sursa foto: cronicaromana.ro

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.