De necrezut in urma cu un an – Robor-ul la 3 luni, aproape de 1%

04-12-2015 / Blog credite imobiliare

De necrezut in urma cu un an – Robor-ul la 3 luni, aproape de 1%Indicatorul Robor la 3 luni a coborît până aproape de 1% la începutul lunii decembrie 2015. La începutul anului, în ianuarie, Robor-ul atinsese valoarea de 1,68% pe an, aşa că reducerea era greu de anticipat!

 

Continuă tendinţa de scădere a dobânzilor la creditele de locuinţe în lei, după că principalul indicator care dictează costurile, Robor-ul la 3 luni, se apropie foarte mult de pragul de 1%. La sfârşitul lunii decembrie băncile vor face ultima ajustare din acest an pentru dobânzile creditelor, aşa că sunt toate şansele că şi costurile ratelor lunare ale românilor să fie reduse foarte mult, mai ales că la precedenta ajustare, din septembrie, Robor-ul la 3 luni era de 1,4%!

 

Creditele de locuinţe în lei au dobânzi de până la 4% pe an!

 

Dobânzile pentru creditele imobiliare în lei sunt deja la valori foarte mici, chiar şi de 4% pe an. La finalul anului, românii cu astfel de imprumutri vor face, mai mult că sigur, economii consistente, chiar şi de 50 lei, pentru că vor avea de plătit mai puţin la rate.

 

Creditele de consum au totuşi dobânzi de 2 ori mai mari decât cele imobiliare, însă perioada de rambursare este mult mai redusă.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.