Cresc vanzarile de credite in lei, dar scad cele in valuta

02-09-2015 / Blog credite imobiliare

Cresc vanzarile de credite in lei, dar scad cele in valutaCreditarea în lei continuă să crească de la o lună la alta, însă cea în valută scade în acelaşi ritm alert. Per ansamblu, în luna iulie din acest an, stocul de credite acordate a scăzut cu 0,7%.

 

În timp ce vânzările de credite în moneda naţională sunt din ce în ce mai bune, vânzările de credite în valută sunt în scădere. Împrumuturile în valută au fost cu 3% mai puţin căutate în luna iulie a acestui an , din punctul de vedere al vânzărilor. Comparativ cu aceeaşi lună de anul trecut, reducerea este de 11%.

 

Stocul total de credite în valută de la sfârşitul lunii iulie era de 109 miliarde lei, din care cele mai multe împrumuturi încă erau în euro. Creditele în lei ajunseseră la 104 miliarde RON, aşa că diferenţa este tot mai mică faţă de cele în valută.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.