Banca din Romania ce scade drastic dobanzile creditelor

06-10-2015 / Blog credite imobiliare

Banca din Romania ce scade drastic dobanzile creditelorDobândă variabilă cu marjă fixă de 4,4% până la finalul perioadei de creditare este noutatea Piraeus Bank. Ce tipuri de credite şi care sunt clienţii care beneficiază de ofertă?

 

Piraeus Bank oferă clienţilor posibilitatea reducerii dobânzilor la credite. Clienţii bun-platnici care au luat credite de consum, credite imobiliare sau credite ipotecare cu garanţie imobiliară în anii 2007-2008 pot beneficia de noua ofertă.

 

De asemenea, Piraeus Bank anunţă că va elimina comisioanele şi taxele iniţiale sau periodice ale creditelor. În plus, banca va suporta toate costurile notariale, dar şi celelalte costuri pentru înregistrarea garanţiilor.

 

Prin propunerea pe care o lansăm, ratele clienţilor se vor reduce în medie cu 13%, putând ajunge, în funcţie de condiţiile specifice fiecărui credit, până la 35%“, au spus oficialii Piraeus.

 

O scădere de 13% a ratelor clienților este un procent semnificativ, care-i va ajuta fără îndoială pe cei îndatorați să-si reducă din cheltuieli. Propunerea Piraeus este prima de acest fel din ultima perioadă, având în vedere condițiile speciale în care aceasta se aplică (doar pentru clienții buni-platnici, care au luat credite în anii 2007-2008).

 

Oferta băncii intră în vigoare pe 12 octombrie 2015 şi se încheie după 6 luni. Piraeus Bank este una dintre băncile de talie medie din România.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.