4,4% pe an, dobanda maxima la depozitele bancare

26-09-2014 / Blog credite imobiliare

4,4% pe an, dobanda maxima la depozitele bancare4,4% pe an este dobânda maximă pe care o acordă băncile la depozitele bancare din România. TBI Bank oferă această dobândă, la depozitele pe un an. Multe dintre băncile mici şi medii propun dobânzi bune pentru depozitele la un an.

 

Iată încă un motiv pentru care românii economisesc pe termen lung, de cel puţin un an: depozitele pe 12 luni au cele mai bune dobânzi, de până la 4,4% pe an. Este şi cazul ofertei de la TBI Bank. Alte bănci care încearcă să-şi atragă clienţii cu dobânzi mari la depozitele pe termen de un an sunt Veneto Banca, Piraeus Bank, Banca Carpatica, Banca Feroviară, Romanian International Bank, Banca Românească, OTP Bank şi Pro Bank, toate oferind dobânzi în jurul valorii de 4% pe an.

 

Românii au început să economisească mai mulţi bani în depozite bancare. Populaţia depăşise pragul de 130 de miliarde de lei după primele 6 luni ale anului, cu circa 5% mai mult comparativ cu primele 6 luni de anul trecut.

 

Dorești un Credit Prima Casă sau de Nevoi PersonaleAplică AICI.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.