Lectia neobisnuita de architectura – in bucatarie?

11-07-2017 / Blog arhitectura

Lecția de astăzi despre arhitectură este una neobișnuită. Vom face trecerea de la clasicul birou arhitectural la o bucătărie, unde o tânără ucraineană în vârstă de 28 de ani pune gust și aspect arhitectural în prăjiturile sale.

Formele prăjiturilor sale nu se abat de la regulile arhitecturii. Artista ține cont de formă, volum, compoziție, proporție, culoare și textură, spun cei de la life.ro. Creațiile delicioase capătă formă de cuburi, inimi, piramide, flori nemaiîntâlnite sau structuri ce seamănă cu fagurele de miere.

Arta de a face prăjituri pare să aibă o strânsă legătură cu arta arhitecturală, fapt explicat de artistă: „Am încercat să creez o legătură între arhitectură, design și patiserie. Un tort frumos, ca și o clădire frumoasă, are nevoie de un design preliminar”.

Tinerei artiste Dinara Kasko îi place să experimenteze, să inventeze forme, să combine culori, adoră minimalismul, geometria și inovația iar aceste lucruri se pot observa cu ușurință în galeria foto ce prezintă creațiile ei neobișnuite.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.